Skønhedstips med natron

Ja – du læser rigtigt i overskriften! Natron kan bruges til skønhedsbehandlinger af mange forskellige slags, og det geniale er, at det er både billigere og bedre end de fleste af de “færdige produkter”, du kan købe. Måske så du artiklen forleden om “Natron til rengøring“? Dette er den lovede fortsættelse af den artikel! Lad os kaste os direkte ud i det:

Lav din egen tandpasta med natron

Hvis du gerne vil have hvidere tænder, kan du bruge denne lille opskrift – men husk på, at der ikke er fluor i denne tandpasta, så du bør kombinere med almindelig tandpasta også. For eksempel kan du børste tænder med de to forskellige på skift.

Bland 3 dele natron med 1 del brintoverilte (hydrogen peroxid) – så får du frisk mund og hvide tænder! I en snæver vending kan du nøjes med blot at børste med natron, men så er blegningseffekten ikke så stor.

Hjemmelavet ansigtsmaske med natron

Hvis du vil have en billig ansigtsmaske, du kan bruge hver eneste dag, der bare virker: Bland 3 dele natron med 1 del vand og smør i ansigtet med roterende bevægelser – den eksfolierer fantastisk godt og skånsomt. Rens med vand.

Deodorant med natron

Ja, den er god nok! Hvis du vil undgå at lugte af sved og samtidig undgå kedelig kemi og deodorantpletter på dit tøj: Drys natron under armene. Det holder en hel dag, og du vil med absolut garanti ikke lugte af sved!

Lækkert fodbad med natron

Tag en balje dejligt varmt vand og kom 3 spiseskefulde natron i, rør rundt og i med fødderne. Det er utroligt lindrende, og faktisk modvirker det lugtende fødder og sure tæer!

Hvad med dig? Har du nogle gode tips med natron, du vil dele?

 

 

Scroll to Top