Øjenoperationer

Mange mennesker med et syn, der er mindre end ideelt, bærer briller eller kontaktlinser. Og det er for nogle mennesker yderst generende – enten af forfængelighedsmæssige årsager eller fordi kontaktlinser tørrer øjnene ud for nogle mennesker. Det er en af årsagerne til, at ganske mange mennesker vælger en øjenoperation til at korrigere linserne med. Det er det, der ofte kaldes for LASIK.

Nu er der bestem ikke noget galt med hverken briller kontaktlinser, og ofte er det da også en væsentligt billigere løsning end en øjenoperation.

For mange mennesker er det at skulle lade sig operere i øjnene stærkt grænseoverskridende – og faktisk er der en del, der helt vælger det fra grundet angsten for, at noget går galt. Fakta er dog, at det er yderst sikre operationer, når blot de udføres af anerkendte specialister.

I Danmark er der især to klinikker, der er kendte for yderst vellykkede operationer af både bygningsfejl, nærsynethed og langsynethed – samt i øvrigt også af grå stær. Det er henholdsvist Øjenhospitalet Danmark (www.ohd.dk) og øjenlæge Peter Brincker. Sidstnævnte er en af verdens førende specialister på området i øvrigt.

Vi søger DINE erfaringer med øjenoperationer, så skriv en kommentar!

 

 

 

Summary
Øjenoperation eller briller / kontaktlinser
Article Name
Øjenoperation eller briller / kontaktlinser
Description
Hvad er bedst: Briller, kontaktlinser eller en LASIK øjenoperation? Svaret synes at svæve lidt i vinden, og vi efterlyser andres erfaringer.
Author
Scroll to Top