Fisk! For vi danskere er fisk en naturlig del af kosten. Eller rettere: Det BURDE være en naturlig del af kosten, men desværre har alt for mange fravalgt fisk. Ikke fordi de ikke kan lide en god fiskeret, men fordi supermarkedskulturen mere eller mindre har ødelagt vores opfattelse af, hvordan fisk smager. Kun mennesker, der bor nær kysten, kender i dag til smagen og fornemmelsen af ægte frisk fisk. Men det er der heldigvis råd for – hvis du altså har lysten til at genfinde glæden ved at spise fisk, der smager af frisk hav. Og helt ærligt: Hvem har ikke det?
Fisk på postordre er løsningen
Ja! Fisk på postordre er, hvad firmaet Skagen Food har gjort til en yderst effektiv måde for danskerne at genfinde fornøjelsen ved ultrafisk fisk. Og det har de gjort via en yderst nemt betjent hjemmeside, hvor man ganske enkelt vælger den type “pakke”, man gerne vil have.
Tilbud på fisk fra Skagenfood:
Prøv engang at se her, hvor billigt og lækkert det er at komme i gang med at spise fisk regelmæssigt:
De danske farvande byder på mange typer af fisk. For at hjælpe på overblikket kan de inddeles i grupper. I opskrifter vil det ofte være muligt at erstatte én fisketype med en anden fra samme gruppe.
Torskefisk:
Hvilling, kuller, kulmule, lange, lys/mørk sej, torsk, rødfisk, knurhane
Fladfisk:
Hellefisk, helleflynder, ising, pighvar, rødspætte, rødtunge, skrubbe, skærising, slethvar, søtunge
Laksefisk:
Gedde, guldlaks, laks, ørred
Øvrige fisk:
Havkat, havtaske, hornfisk, makrel, pighaj, sild, sildehaj, stenbider, tun, ål, ålekvabbe
Skaldyr:
Hummer, jomfruhummer, krabbe, reje
Bløddyr:
Blæksprutte, blåmusling, kammusling, østers