Fisk er sundt

Fisk! For vi danskere er fisk en naturlig del af kosten. Eller rettere: Det BURDE være en naturlig del af kosten, men desværre har alt for mange fravalgt fisk. Ikke fordi de ikke kan lide en god fiskeret, men fordi supermarkedskulturen mere eller mindre har ødelagt vores opfattelse af, hvordan fisk smager. Kun mennesker, der bor nær kysten, kender i dag til smagen og fornemmelsen af ægte frisk fisk. Men det er der heldigvis råd for – hvis du altså har lysten til at genfinde glæden ved at spise fisk, der smager af frisk hav. Og helt ærligt: Hvem har ikke det?

Fisk på postordre er løsningen

Ja! Fisk på postordre er, hvad firmaet Skagen Food har gjort til en yderst effektiv måde for danskerne at genfinde fornøjelsen ved ultrafisk fisk. Og det har de gjort via en yderst nemt betjent hjemmeside, hvor man ganske enkelt vælger den type “pakke”, man gerne vil have.

Tilbud på fisk fra Skagenfood:

Prøv engang at se her, hvor billigt og lækkert det er at komme i gang med at spise fisk regelmæssigt:

Lækre fisk fra Skagenfood i pakker

De danske farvande byder på mange typer af fisk. For at hjælpe på overblikket kan de inddeles i grupper. I opskrifter vil det ofte være muligt at erstatte én fisketype med en anden fra samme gruppe.

Torskefisk:

Hvilling, kuller, kulmule, lange, lys/mørk sej, torsk, rødfisk, knurhane

Fladfisk:

Hellefisk, helleflynder, ising, pighvar, rødspætte, rødtunge, skrubbe, skærising, slethvar, søtunge

Laksefisk:

Gedde, guldlaks, laks, ørred

Øvrige fisk:

Havkat, havtaske, hornfisk, makrel, pighaj, sild, sildehaj, stenbider, tun, ål, ålekvabbe

Skaldyr:

Hummer, jomfruhummer, krabbe, reje

Bløddyr:

Blæksprutte, blåmusling, kammusling, østers

 

 

Summary
Fisk er sundt og slanker
Article Name
Fisk er sundt og slanker
Description
Det er vigtigt at spise fisk - og gerne et par gange om ugen. Det styrker dit hjerte, det giver dig sunde fedtstoffer og noget af det bedste protein, du kan spise. Og så smager fisk jo fantastisk!
Author
Scroll to Top