Webshop med store størrelser

Krage søger mage, har jeg tit tænkt på, når det handler om min søster og hendes mand. Sagen er, at min søster hele sit voksenliv har været stærkt overvægtig, og derfor er der nok heller ikke noget underligt i, at hendes livsledsager gennem nu mere en 10 år er af samme statur. Tilsammen repræsenterer de to en vægt på i hvert fald mere end 300 kg.

Men de har det godt med hinanden, og de har for længst opgivet at gøre noget alvorligt ved deres overvægt. De har begge to forsøgt med forskellige kure, men de er også altid ”faldet i” igen, efter at det er lykkedes dem at tabe sig noget, så nu har de affundet sig med, at de hører til gruppen af sværvægtere.

Prøver at se smart ud

På trods af sit ydre gør min søster meget for at se så smart ud som muligt, og de senere år har hun købt alt sit tøj i en netbutik, der har specialiseret sig i tøj til store kvinder, hvor hun som regel kan finde noget tøj, der er bedre til at kamuflere hendes store deller end det meste af det, hun kan finde i byens tøjbutikker.

Samme netbutik har også en sektion med herretøj i store størrelser, og min søsters mand har efterhånden accepteret, at det er min søster, der køber tøj til ham, for han har erkendt, at hun har en bedre smag også for herretøj, end han selv har.

Mænd har samme problemer

Før de to blev et par havde min svoger tit problemer med at finde noget tøj, der sad ordentligt på ham. Hvis han for eksempel faldt over et par bukser, han godt kunne lide, viste det sig som regel, at de ikke fandtes i hans størrelse, så jeg er sikker på, at det passer ham udmærket at lade sin kone stå for indkøbene. Han har da også flere gange givet udtryk for, at han er overrasket over, hvor meget smart tøj til store mænd, der rent faktisk findes på markedet, for det havde han tidligere ikke held til selv at finde.

Da jeg besøgte dem i sidste weekend, viste min søster mig en masse nyt tøj, hun lige havde fået hjem fra den pågældende netbutik. Hun fortalte, at netbutikken har et meget stort udvalg af kjoler i store størrelser, så hun har aldrig problemer med at finde en kjole eller to, der falder i hendes smag, når hun handler i netbutikken.

Smart tøj – meget endda

Jeg må da også sige, at jeg selv synes, det var et par smarte kjoler, hun havde købt til sig selv. De var begge i ret stærke farver, men jeg har også hele tiden ment, at det klæder min søster godt. I pakken med tøj fra netbutikken var der også et nyt jakkesæt til min svogers garderobe, men det havde jeg nu lidt svært ved at tage stilling til, for tøj i store størrelser til mænd ser efter min mening ikke specielt smart ud, så længe manden ikke har det på. Men jeg ved af erfaring, at min søsters indkøb nok skal klæde min svoger.

Skal du lige have linket til butikken med tøj til store piger? https://www.arkuricurvy.dk/

Scroll to Top