Alt til gymnastik

One-stop-shopping er jo langt fra et ukendt begreb, og det findes skam også, når det handler om gymnastikredskaber og udstyr / indretning til gymnastiksale og lignende. Det er webshoppen Gymnashop.dk et fremragende eksempel på, så den kigger vi nærmere på her. Gymnashop.dk er ejet og drevet af firmaet Enges ApS, der holder til i Pandrup i det nordjyske – byen der engang var kendt for det nu hedengangne Dancall eventyr. Firmaet står bag både omtalte webshop, hjemmesiden http://www.opoghop.dk/ og et fantastisk spændende og nyt projekt, der hedder http://www.ijooks.dk/ . Men her handler det altså om gymnastikredskaberne og den hjemmeside, hvor fra de sælges.

Gymnastikredskaber er billigere online

Et hurtigt kig på hjemmesiden afslører med det samme, at der er mange penge at spare på kvalitetsudstyr, når det sælges online. I øvrigt er det ganske nemt med et hurtigt kig, for hjemmesiden er ganske overskuelig og med en ret nem opdeling i de forskellige typer af gymnastikudstyr, der findes. Ikke overraskende fylder et område som trampoliner ganske meget.

Gymnastikredskaber billigt online

Ovenstående billede er fra forsiden, og derfra er det nemt at navigere sig frem til lige det, man eftersøger. Det er en opbygning, som mange hjemmesider kunne lære en del af.

Er der så slet ingen skønhedsfejl? Jo – der er nogle produktsider, der vises lidt mærkeligt i Firefox browseren, men det er ikke i sig selv nok til at påvirke den karakter på fem stjerner, jeg har givet til denne shop.

Kundeservice?

Gymnashop.dk har en telefonisk og en emailbaseret kundeservice. Et testopkald viste, at telefonen omgående blev taget af en kompetent mand, der kunne besvare nogle ret langhårede spørgsmål om både produkter og leveringstider. Vi testede også e-mail, og her fik vi respons på under to timer i åbningstiden, hvilket må siges at være yderst tilfredsstillende.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Gymnashop.dk
Author Rating
51star1star1star1star1star
Scroll to Top