Legetøj på nettet?

Jeg sad netop og læste en artikel på en hjemmeside om det at købe legetøj, når man er single forælder og ofte med små penge til rådighed, og den inspirerede mig til at skrive et lille indlæg her om det at købe legesager og den slags på nettet. Artiklen, jeg omtaler, kan du læse her.

Online tager over – men hvorfor?

At salget på nettet er eksploderet de senere år, det ved alle. Men ved du også, at produkter som legetøj i dag i større grad sælges online end offline? Sådan er det, og det har selvfølgelig sat mange af de traditionelle legetøjsbutikker under et vældigt pres. Det er ikke det, denne artikel skal handle om – men mere om hvorfor, vi har valgt som forbrugere at gå på nettet i stedet for i butikken, når børnene skal have legetøj. Og det har vi altså – det kan butikker som for eksempel Gladeunger.dk skrive under på. De vokser måned for måned – også udenfor julesæsonen. For eksempel er salget af udklædningstøj steget eksplosivt, og det er ikke kun til Haloween, det sker.

Bekvemmelighed

Det er nemt at handle online – det er bekvemt. Ofte skal forældre jo køre til en større by for at finde en legetøjsbutik, og det koster tid og penge. Med netbutikkerne kan der handles hjemme fra sofaen, og børnene kan være med, når de er friske og vågne i stedet for i en ulvetime.Lad os heller ikke glemme, at der ikke er nogen kø ved kassen i en webshop!

Det er hurtigt, det er nemt – og så:

Billigere online

Stort set alt det legetøj, vi har kontrolleret, har været billigere at købe på nettet end i almindelige butikker, og selvom der er flere penge blandt folk igen, er det jo altså de færreste, der har lyst at betale mere end nødvendigt. Når netbutikkerne kan sælge billigere, skyldes det ofet større indkøb og lavere faste omkostninger.

Legetøj

Legetøj af topkvalitet

Konkurrencen er hård på nettet, og det har fået de seriøse butikker til at sikre et ekstremt højt kvalitetsniveau på det legetøj, de fører – og ikke mindst i deres kundeservice.

Nu kunne jeg virkelig godt tænke mig at høre, om du køber legetøj online? Og hvis du gør: Hvilke er dine motiver?

Tak for lån af billeder og information til gladeunger.dk

 

Summary
Legetøj købes online i dag
Article Name
Legetøj købes online i dag
Description
Flere og flere vælger de traditionelle legetøjsbutikker fra og køber alt eller det meste legetøj online. Men hvorfor? Og kan det betale sig?
Author
Scroll to Top