Værdien af en god advokat

Advokater har nogle steder et ganske blakket ry, men i stort set alle tilfælde er det faktisk ganske ufortjent. En advokat er en lovkyndig person, der kombinerer sin viden med tæft og erfaring, og når han eller hun gør det, er du godt repræsenteret. Advokater er langt fra de kedelige tørvetrillere, som nogle vil gøre dem til, men det er selvfølgelig en absolut forudsætning for en advokat at være grundig, detaljefikseret og meget dybdeborende. Det er de egenskaber, der får nogle mennesker til at betragte dem som kedelige og pedantiske.

Grundighed, viden og erfaring

Uanset om der er tale om en skilsmissesag, en hushandel, en straffesag eller en civil erstatningssag er det afgørende, at advokaten er ekstremt grundig. Alle oplysninger og data skal indsamles og vurderes, og hvad der for lægmand kan synes ligegyldigt, kan være af afgørende betydning i en retsal.

Viden er vigtig, og det er derfor, advokater studerer jura i mange år, læser tidsskrifter og lovsamlinger samt studerer kontinuerligt gennem deres karriere.

Erfaringen – ja den kommer jo med årene, og de fleste ønsker da også at entrere med advokater, der har flere års erfaring. Ofte går advokater sammen i større firmaer, da det giver dem mulighed for at samle enorme mængder viden, erfaring og specialer i ét hus. Sådan som det for eksempel er tilfældet med advokatfirmaet Trolle Advokatfirma.

Trolle Advokatfirma – mange specialer i ét hus

Advokatfirmaet har 15 advokater – flere med møderet for Højesteret. Der er både mandlige og kvindelige advokater i firmaet, der håndterer både private og virksomheder.

Firmaet ligger i Fredericia, der er en strategisk god placering midt i Trekantsområdet:

2015-01-08_14-32-15

Som du kan se, har de også afdelinger iu de andre byer i den meget progressive zone midt i Danmark – Kolding, Vejle og Middelfart.

Faktisk er Trolle Advokatfirma opstået via fusioner mellem fem advokatfirmaer, hvor af de ældste strækker sig mere end 60 år tilbage i tiden. Der er således tale om kompetente og gennemprøvede kræfter i det i øvrigt topmoderne advokathus i Fredericia.

Hvordan vælger du advokat?

Der er to ting, der skal være på plads, når du skal finde den rette advokat: Kompetencer og kemi.

Kompetencerne kan du forhøre dig om og derefter tage referencer på det arbejde, der er udført indenfor specialet. Kemien kan du kun afklare via et personligt møde, og det anbefaler jeg, at du tager.

Glem ikke at læse denne om advokat Bale i Herning.

Summary
Article Name
Vigtigheden af at vælge en god og professionel advokat
Description
At vælge den rette advokat - uanset om man er privat eller firma - er afgørende for succes, når lov og jura krydser dine spor. Og det sker - tro mig!
Author
Scroll to Top