Advokat i Jylland?

Lige med det samme talen falder på det at finde en god advokat, kompliceres tingene, for hvad er egentlig en god advokat? Det kriterium afhænger i høj grad af, hvad formålet er med at opsøge en advokat. Og det kigger vi lidt nærmere på i denne besvarelse af spørgsmålet om: “Hvilken advokat er god i Jylland?”.

Advokat Bale i Herning

Vi har valgt at tage udgangspunkt i et advokatfirma i Herning, der drives og ejes af advokat Marianne Bale. årsagen til det valg er, at advokat Bale er specialiseret både på privat- og  erhvervssiden.
Privatretligt er advokat Bale specialiseret i håndtering af familie- og arveretlige sager og firmaet er medlem af Danske Familieadvokater.
På erhvervssiden er advokat Bale specialist i håndtering af debitorstyring, inkasso og retssager og firmaet er medlem af Danske Inkassoadvokater.
Indehaver Marianne Bale har møderet for både byret og landsret og hun har 16 års erfaring bag sig.. Marianne Bale ser du her:

Marianne Bale – Advokat med møderet for Landsretten er en typisk repræsentant for den fagligt kompetente og stabile del af advokatstanden, der via et vidt forgrenet netværk og en erfaring opsamlet gennem mange år kan håndtere stort set enhver juridisk udfordring på vegne af sine klienter.

Private og erhverv

Et advokatfirma som Bale i Herning håndterer både private klienter og erhvervssager. I netop dette tilfælde er der en stor andel af sager med økonomi som baggrund, og dette skyldes nok den baggrund, som Advokat Bale har i form af mange års erfaring med factoring og incasso, da hun var chef i Midt Factorings incassoafdeling i mange år, før hun blev selvstændig advokat.

Hvordan vælger du den rigtige advokat?

Det handler om primært tre ting:

  1. Kompetencer
  2. Kemi
  3. Økonomi

Det er indlysende, at advokatens kompetencer skal være på plads i forhold til den sag, der skal håndteres. Her er det ofte muligt at finde stærke specialiserede kompetencer i de mindre og mellemstore advokatfirmaer, som netop Advokatfirmaet Bale er repræsentativ for.

Kemien skal ubetinget være i orden, da fortrolighed og godt samarbejde mellem advokat og klient er altafgørende. Økonomien skal naturligvis også være på plads og i den forbindelse oplyses timeprisen, før arbejdet igangsættes og der gives ydermere hos Advokatfirmaet Bale et groft overslag over det tidsmæssige forbrug.

Held og lykke med dit valg af advokat – og spørg gerne i kommentarer om det, du vil vide.

Scroll to Top