Kontorindretning på højt niveau

Det er ikke kun det visuelle og funktionelle, der tæller, når et kontor skal indrettes. Et meget overset element er akustikken på kontorer, og det er en skam, for det er faktisk af ganske stor betydning for medarbejdernes trivsel og dermed for produktiviteten. Mange kontorer har så dårlig akustik, at kollegers samtaler og telefonopkald kan være en direkte stressfaktor med negativ indflydelse på trivslen.

God økonomi i at indrette kontorer rigtigt

De fleste tager ergonomi, hæve/sænkeborde og den slags ganske alvorligt – det kan virksomheder som for eksempel Istol se på den øgede interesse for kontorstole med ergonomien i højsædet. Men ofte glemmes støj, og det betyder, at selv helt nyindrettede kontorer kan gøre folk stressede og irritable, fordi den er gal med akustik.

Kender du GrapeDesign?

GrapeDesign er en dansk virksomhed med et vidtforgrenet net af kompetencer, der alle sammen omhandler indretning af kontorer, receptioner og lounges – alt med fokus på maksimal symbiose mellem trivsel, design og funktion. Og dermed har de også stor fokus på netop akustikken på arbejdspladser, der jo i dag ofte er mere eller mindr eåbne landskaber. De arbejder med et stort register af skillevægge og andre indretningsdele, der samler funktion og akustisk optimering i ét.

For eksempel er GrapeDesign den skandinaviske agent for MOLO rumdelere og rumblokke, som du kan læse meget mere om her: http://grapedesign.dk/molo/

I det hele taget er det en meget interessant virksomhed med masser af spændende produkter, der også indbefatter for eksempel POS iPad-stands og den slags. Absolut et besøg værd – enten på deres hjemmeside eller i deres showroom i København.

 

 

Scroll to Top