Hegn til haven

[et_pb_section background_color=”#27323a” inner_shadow=”off” parallax=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Mange foretrækker en hæk omkring haven, og det er der bestemt også mange charmer ved. Men glem ikke, at en hæk skal klippes to gange årligt, den taber bladene (og se skal samles op), den er ikke 100% tæt og den er udsat for sygdomme og hård frost.

Helt anderledes nemt er det med et hegn – og da især hvis man vælger et vedligeholdelsesfrit hegn. Eller bare et hegn med lav vedligeholdelse.

Vi her på redaktionen er npk mest til hegn, og flere af os har købt hos Gardenpro, hvilket vi har været yderst tilfredse med.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”dark” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hegn til haven

Havehegn der holder længe

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://raadtilalt.dk/wp-content/uploads/2015/06/2015-06-24_08-13-46.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”on” animation=”fade_in” alt=”Havehegn fra Gardenpro” url=”http://www.gardenpro.dk/category/hegn-5/” sticky=”on” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” title=”Vil du købe gode hegn billigt?” button_url=”http://www.gardenpro.dk/category/hegn-5/” button_text=”Køb dem her” use_background_color=”off” background_color=”#2ea3f2″ background_layout=”dark” text_orientation=”center” url_new_window=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ /][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hegn er jo ikke bare hegn – og vi har set, at der findes et væld af muligheder. Nogle er lavet af træ som i de gode gamle dage, men de senere år er også både plastik og cement blevet et populært materiale.

PVC hegn skal reelt ikke vedligeholdes. Det er dog en sandhed med modifikationer, for de bør faktisk vaskes en gang årligt, men det er jo altså også hundrede gange nemmere end at skulle male dem med træbeskyttelse etc.

De fleste af os med have ønsker ikke at pådrage os selv flere opgaver, og derfor er de helt eller næsten vedligeholdelsesfrie hegn altså en fremragende ide!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Scroll to Top