Sammenligne priser online

At internettet har revolutioneret meget, er der vist ingen, der drager i tvivl. Men der er stadig mange mennesker, der slet ikke drager fordelene af nettets lyksaligheder, og det gør, at de ofte betaler meget mere for en vare, end de egentlig har behov for. Der er så mange og gode hjemmesider der har fremragende og konstant opdaterede prissammenligner, som man som forbruger nemt kan finde rundt i. Et af de mest kendte og mest troværdige er Pricerunner, der eksisterer i flere lande – herunder i Danmark.

Vi tester lidt på Pricerunner

I forbindelse med at jeg skulle finde en ny computer til min ældste datter, var det jo nærliggende at teste lidt på Pricerunner og se, hvad der dukkede op. Vi stod lidt i et vadested mellem at købe en tablet eller en decideret bærbar til hende, og begge typer computere er rigt repræsenterede på Pricerunner:

Tablet på pricerunner.dk

Bærbar på pricerunner.dk

Hvad jeg godt kan lide, er, at jeg kan starte ude i venstre side med at isolere mig frem til det, der er interessant – altså vælge en bestemt skærmstørrelse for eksempel. Og derefter kan jeg så sortere yderligere i resultaterne efter priser, popularitet og så videre. Alt sammen meget nemt og hurtigt.

Når man så har fundet et fornuftigt bud eller flere, kan man læse mere om produktet og komme direkte til den forhandler, der har det bedste tilbud.

Er der penge at spare på Pricerunner?

JA! Se lige dette eksempel (og der er mange som det), hvor jeg fandt en Macbook 13″. Forskellen på laveste og højeste pris er hele 2.954 kroner!!!! det er jo vildt mange penge:

2014-10-20_13-43-10

Det er jo en prisforskel, der er til at tage og føle på, ikke? Og som nævnt: Der er mange produkter – også andre end lige computere – hvor der er enormt stor forskel på laveste og højeste pris på fuldstændigt identiske produkter. Internettet har gjort det meget nemmere og billigere at være forbruger – men husk nu på, at du altid skal se dig for, så du ikke handler i de forkerte webshops, hvor du kan blive snydt.

De webshops, der er med på pricerunner.dk for eksempel – de er alle OK og snyder ikke nogen.

Hvad med dig?= Bruger du prissammenligninger, når du skal købe noget, der koster mere end et par hundrede kroner? Og hvis du gør: Hvilke bruger du?

 

Summary
Prissammenligninger - en af internettets absolut største fordele
Article Name
Prissammenligninger - en af internettets absolut største fordele
Description
Med internettet er det nemmere end nogensinde at sammenligne priser på et produkt på tværs af gografi - og mageligt hjemme fra sofaen. Det er uden tvivl hårdt for en del af detailhandlen, men sådan er det jo bare.
Author
Scroll to Top