Dansk websystem til ejendomme

I større ejendomme og ejendomskomplekser er det ofte et ret stort problem at skabe en fælles platform for kommunikation mellem beboere, vicevært(er), bestyrelse og andre interessenter. Det er den problemstilling, som fire danske iværksættere har sat sig for at løse med webtjeneste Arcomus, der nu er online og allerede har adskillige yderst tilfredse kunder tilknyttet. Lad os i denne artikel give et kort indblik i, hvad Arcomus er – og hvad systemet kan gøre for en ejendomsadministration.

Kommunikation

Først og fremmest leverer Arcomus en helt genial metode til at dele information med lejere/ejere i ejendomme – og det kan være alt fra vedtægter over årsregnskaber til deciderede fora, hvor emner som renovationer m.m. kan debatteres.

En helt essentiel hjørnesten i systemet er den fremragende kommunikationskanal fra beboere til vicevært og/eller andre tekniske støttepersoner. For eksempel kan en beboer – døgnet rundt – lægge meldinger ind om større eller mindre problemer, der skal løses. Er der tale om mere akutte problemer som manglende vand, lækager etc. kan der sendes en SMS til en eller flere ressourcepersoner, der så kan gribe ind med det samme.

Projekter og bestyrelsesarbejde

Både bestyrelser og ejere kan oprettet projektstyringer i systemet, hvilket gør det uendeligt meget nemmere at styre for eksempel renoveringsopgaver. Ligeledes kan dokumenter af enhver art deles offentligt eller med en eller flere relevante beboere. Enhver, der har prøvet at koordinere projekter, ved, at denne mulighed er enormt tidsbesparende.

Hvem står bag Arcomus?

Som nævnt er der fire danske iværksættere bag projektet: http://www.arcomus.com/om-arcomus/ Her i redaktionen kender vi den ene af dem – nemlig Kim Tetzlaff. Ham har vi faktisk omtalt tidligere her på hjemmesiden tilbage i maj (se her). Kim Tetzlaff kan du besøge her.

Er du ejer af en større ejendom, vicevært i en ejendom eller sidder i bestyrelsen? Tag et kig på Arcomus – det er helt gratis at få et tilbud, der er 100% tilpasset behovet i netop din ejendom.

Scroll to Top