Hurtigt tryk af flyers i København

Skal altså lige dele den her med dig! Tilbage i juli stod min forretningspartner og jeg med en yderst akut opgave. Vi er jo to butikker her på samme gade, der laver det samme, og vores konkurrent havde samme morgen omdelt flyers med en række tilbud på varer, vi også sælger. Sagen var bare, at vi faktisk sælger dem billigere, men vores konkurrent lagde det hele an, som var det århundredets tilbud. Det ville vi da gøre noget ved, men hvad gør man lige sådan en onsdag morgen kl. 9, hvor halvdelen af byens B2B virksomheder er ferielukkede?

Vi fik trykt flyers samme dag!

Som altid er Google vores bedste ven, og en hurtig søgning ledte os frem til et firma på Frederiksberg (hvor vi jo også er), der hedder Jensen Print. De lovede print af flyers samme dag – og det var da noget af et løfte, men kunne det nu også passe? Jeg ringede til dem og fik en morderligt flink mand ved navn Lars i røret – han viste sig senere at være ejeren faktisk.

Han var frisk, og sagde med det samme, at hvis vi kunne levere en fil til tryk inden frokost, kunne vi hente vores 1.000 flyers kl. 14:30! Det var alligevel noget af en overraskelse og bestemt ike en service, vi ellers er vant til at få.

Heldigvis havde vi en matrice, og efter lidt puslen med computeren kunne vi sende en PDF til Jensen Print klokken 11 den formiddag. Så gik vi ellers videre med dagens opgaver, og klokken præcis 13:40 ringede Lars fra Jensen Print og spurgte, om vi ville komme og hente vores flyers.

Det gjorde vi, og så fik vi ellers ungerne til at omdele dem, så de kom rundt samme dag, som vores konkurrents såkaldte tilbud. Og det kan nok være, det gav pote! Vi blev nærmest rendt over ende af kunder de følgende dage 🙂

Siden har vi altså benyttet os af Jensen Print, og vi kan bare sige, at den eminente service ikke var en enlig svale. Det er simpelthen sådan, de arbejder. Og der er tryk på 😉

Scroll to Top