Gør efterår og vinter hyggelig

Her i slutningen af august ved vi det jo godt: Efteråret med den deraf følgende vinter er lige om hjørnet. Rusk, blæst og regn – og mange og lange dage i næsten totalt mørke. Sådan er det i Danmark, og medmindre du opholder dig under varmere og venligere himmelstrøg, er det bare det, du må forholde dig til. Heldigvis er der forskellige spændende ting, du kan gøre om efteråret og om vinteren, der i den grad løfter stemningen og hyggen:

Terrassevarmer

Med en terrassevarmer kan du forlænge udesæsonen ganske meget, så har du en terrasse eller en altan, og kan du lide at være der, kan du sætte mindst 3 måneder ekstra på din udesæson. Dels om foråret og dels om efteråret. En moderne terrassevarmer er meget effektiv, og den kan faktisk opvarme et ganske stort område. De fås både som elektriske og til gasflasker:

  • Gas terrassevarmer – kan fås helt ned til under 900 kroner! Det kan du hos Frishop.dk her.
  • El terrassevarmer – her kan du komme ned under 200 kroner for den billigste. Men husk: De bruger en del strøm!

Hvis du har en terrassevarmer, kan du mageligt opholde dig på terrassen eller altanen adskillige uger længere, end hvis du ikke havde. Absolut et fremragende bidrag til at mindske generne ved det danske efterår!

Få en hyggelig brændeovn

Sandsynligvis har du adskillige gange siddet foran en Morsø brændeovn i din opvækst. Morsø er dansk, og det er faktisk de bedste brændeovne, du kan købe overhovedet. De er effektive, de er smukke at se på, og så er de hyggelige. Bare det at sidde og kigge ind i ilden mens en snestorm buldrer udenfor – det er indgrebet af hygge!

Faktisk behøver det ikke være så dyrt at købe en Morsø – men du skal huske, at du skal have byggetilladelse, og at det hele skal godkendes, før du kan tænde op i den for første gang!

Du kan her se et udvalg af Morsø brændeovne, der er til salg online: Morsø brændeovne

Lys til de mørke aftener

Mange danskere lider faktisk af vinterdepressioner, der blandt andet skyldes manglen på lys. Det er derfor vigtigt at sørge for, at du har et godt og hyggeligt lys i de rum, du befinder dig i, når du holder fri. Arbejdslys er en helt anden snak – men lys i stuen, i udestuen osv. skal være både funktionelt og hyggeligt.

Et af de virkeligt gode bud er lamper fra danske Herstal. Det er lamper, der udstråler danskhed, hygge og funktion.

Uanset hvad: Sørg for at være lidt ekstra god ved dig selv, når det bliver efterår og vinter – så er du klar til foråret med fornyede kræfter!

 

Scroll to Top