Varme fødder i kulden?

Efter at både min kone og hendes gode veninde, Hanne, har forladt arbejdsmarkedet, har de sammen kastet sig over en ny hobby: De er flittige gæster i byens og omegnens forskellige genbrugsbutikker, hvor de ofte køber ind med arme og ben af forskellige ting til meget små priser. Det er egentlig ikke for at spare penge, at de gør det, men der er helt tydeligt gået sport i det for de to kvinder at finde de mest interessante ting.

Og jeg må da også sige, at de tit gør nogle gode fund, for der er åbenbart mange effekter i sådan nogle genbrugsbutikker, der næsten ikke er brugte, men alligevel koster de kun en brøkdel af, hvad tingene har kostet som nye.

Varme hjemmesko

For eksempel fandt min kone i sidste uge et par meget flotte og varme hjemmesko til herrer, som hun kom hjem og forærede mig. Det var tydeligt, at den tidligere ejer af dem nok havde gjort et fejlkøb, for man kunne se på sålerne, at de praktisk taget ikke havde været brugt, så dem var jeg da glad for.

Vil du vide, hvor du kan købe de absolut bedste hjemmesko på markedet i Danmark? Det kan du her: Shepherd hjemmesko

Godt nok var det en smule vemodigt, at jeg nu skulle skille mig af med mine gode, gamle sutsko, som vores hund i øvrigt har lært at hente til mig, når jeg beder den om det. Men OK, jeg må erkende, at de er så slidte, at det er på høje tid at skifte dem ud, og jeg skal nok få lært vores hund at hente dem også.

I den samme genbrugsbutik var min kone og Hanne faktisk blevet nødt til at slå plat og krone om, hvem der skulle have lov at købe et par flotte, varme vinterstøvler, som de begge havde fået øje på. Støvlerne var sat til salg for 50 kroner, og det var i hvert fald et røverkøb, så det ville noget, for der var tale om et par støvler i lækkert skind og med varmt for, som formentligt har kostet mindst 1.000 kroner, da de var nye. De havde også været brugt så lidt, at det stort set ikke kunne ses på dem.

Og det er sådan, at Hanne og min kone bruger samme størrelse i fodtøj, og de har i øvrigt også stort set samme smag, så her var der helt naturligt et emne til en heftig diskussion. Men nu gider de to kvinder vist ikke at skændes, så de valgte som sagt at slå plat og krone, og det var Hanne, der vandt.

De havde også begge fundet sig et par varme rulamsluffer til den kommende vinter, og dem havde de faktisk kun betalt 20 kroner for pr. par, så det var bestemt også et røverkøb.

Stolehynder

Selv gider jeg ikke gå med i genbrugsbutikker, men jeg indrømmer gerne, at de to kvinder meget ofte gør nogle rigtigt gode indkøb. Det var i hvert fald også tilfældet, da min kone her forleden dag kom hjem med et par dejlige stolehynder i lammeskind, som passer perfekt til de lænestole, vi normalt sidder i, når vi ser fjernsyn om aftenen.

Scroll to Top