Godt sted at købe kontorartikler

Medmindre du sidder som indkøber i en stor virksomhed eller ligefrem i en koncern, er det sikkert og vidst, at du kan spare ganske mange penge og en hel del tid og ærgrelser på at købe både almindelige kontorartikler og printere med mere de rigtige steder. Især hjemmekontorer og mindre virksomheder kan faktisk spare store summer på at vide, hvor det er mest fordelagtigt at handle, når der skal indkøbes papir, printere, printerpatroner og alt andet til den daglige drift af kontoret. Det gælder lige fra små enkeltmandsfirmaer til selv pænt store kontorer med flere ansatte.

Kontorartikler

Det er jo et vidt begreb – det med kontorartikler. Det kan være en æske med papirclips, en kasse med papir – eller sågar et skrivebord. Papir til kontor – det er både printerpapir, skrivepapir og meget mere. en af de ting, du skal være opmærksom på, når du køber papir til din printer, er kvaliteten. Det er fristende at tro, at printerpapir er det samme uanset hvad, men det er bestemt ikke tilfældet. Generelt gælder det, at jo billigere du køber papiret – jo mere “fnuller” afgiver det i printeren. Og det er faktisk, hvad der er årsagen til langt de fleste problemer med printere.

At udskrifternes kvalitet er ligefremt proportional med papirets kvalitet er der heller ingen tvivl om. Køb ordentligt printerpapir – og husk at finde det til den rigtige pris!

Ergonomi er vigtig!

Der er bestemt intet urtetosseri over at skabe en ergonomisk arbejdsplads for sig selv og alle medarbejdere! Jo mere ergonomisk korrekt – jo færre sygedage og jo højere produktivitet.

Vidste du, at den mest udbredte arbejdsskade de seneste 20 blandt kontoransatte er museskader? Det er faktisk tilfældet, og det skræmmende er, at det kan undgås så såre enkelt. Brugen af ergonomiske mus er simpelthen et must i dag, og hvis man vil være absolut sikker på en sund måde at benytte musen, er der kun én bæredygtig læsning: En rollermouse / mousetrapper!

Mousetrapper

Der går en dags tid at vænne sig til den, og selvom de koster lidt penge, er det hver en krone værd. Og du kan jo spørge dig selv, hvad det vil koste, hvis du selv eller en medarbejder på kontoret skal være sygemeldt i en måned eller to grundet overbelastning af musearmen?

Hvis du vil have et godt råd med til slut: Besøg hjemmesiden her – https://papirogblaek.dk/ – og tag et kig på nogle af de varer, du i dag køber andre steder. Du vil sandsynligvis blive voldsomt overrasket over, hvor meget der er at spare!

Scroll to Top