Væk er kulden

Åh, det er skønt. Vejret er godt. De lange, lyse aftener er her. Jeg elsker det. De tidlige morgener, hvor man vågner til solsortens fløjt og bare kan mærke, at dagen bliver god. Er der noget skønnere? Nej, det er der ikke, hvis du spørger mig. Og du synes måske, at jeg er hyper. Men jeg kan faktisk godt lide at stå rigtigt tidligt op om sommeren. Jeg kan godt lide at være aktiv tidligt om morgenen.

Snue i sengen

Det der med at ligge og snue i sengen – det kan man vente med til vinter, hvor det alligevel er koldt, og man skal have lammeskinds-hjemmesko på. Nej, sommer er den bedste årstid. Energien er på sit højeste. Er det, fordi man får mere D-vitamin, fordi man er ude, og får sol? Aktivitetsniveauet stiger i hvert fald hos mig om sommeren. Jeg får lavet mange flere ting på bare 14 dage, end jeg får gjort i løbet af vinteren. Det er sandt, hvad jeg skriver. Jeg overdriver ikke.

Tag nu, fx her i vinters. Jeg havde sådan en to-do-liste, som var ret lang. Jeg skulle blandt andet ordne et klædeskab. Jeg skulle købe hjemmesko til min mand. Og jeg skulle naturligvis stå for alt, hvad der har med julen at gøre. Det der med julen, gjorde jeg med glæde. Det er en dejlig højtid.

Leder efter herre hjemmesko

Men det her med at sidde ved en skærm og lede efter herre hjemmesko – det var lidt i overkanten af, hvad jeg havde energi til. At jeg så heldigvis fandt på, at man kan finde hjemmesko til mænd og, så købe dem og give dem i julegave, var en løsning, jeg brugte.

Så, ja, jeg er glad for, at det er sommer. At der kommer nogle aftener, hvor vi har brug for hjemmesko, er vi forberedte på. Den danske sommer er heldigvis uforudselig.

Scroll to Top