Skilte online

Som med så meget andet er også den traditionelle “skiltemand” mere eller mindre erstattet af onlinebutikken. Og så alligevel ikke. Tager vi for eksempel en butik som displaylager.dk, ser vi en yderst unik og effektiv kombination af den nemme tilgang online og årelang erfaring og godt håndværk. Det er den forretning, vi tager et nærmere kig på i dette indlæg.

Skiltefirma med mere end skilte

Tager man et hurtigt overbliok over det enorme sortiment på hjemmesiden for Displaylager.dk – https://www.displaylager.dk/ – ser man, at det her handler om en hel del mere end et traditionelt skiltefirma. Udover de direkte reklamerelaterede produkter er der for eksempel også et stort udvalg af ting som udendørs askebægre, affaldsbeholdere / skraldespande og diverse afspærringsbomme m.m. Det er klart, at denne type produkter også kan benyttes til marketing – der er på de fleste af dem plads til budskaber, og den slags ses jo!

Reklame overalt

Vi er jo vant til at se reklamebudskaber overalt, hvor vi færdes, og det medfører også en vis blindhed overfor budskaberne i nogle tilfælde. Netop derfor er det vigtigt at benytte de helt rigtige materialer, når det handler om alt fra et simpelt gadeskilt til mere avancerede skilte med LED teknologi for eksempel. Netop valg af metode og materiale er noget af det, som Displaylager.dk er gode til at rådgive om. Med over 30 års erfaring i branchen er der ikke meget, de ikke ved.

Ude og inde – kvalitet tæller

Det danske vejr er ikke altid lige venligt stemt overfor udendørs reklameskilte, og bor man i nærheden af kysten, er der også den faktor, der handler om saltvand i luften, der skal indregnes. Taler vi om for eksempel de i bybilledet nok så kendte A-skilte / gadeskilte, er det jo vigtigt, at det er solidt. Men sørme også. at det kan holde længe, for der er jo ikke noget, der ser værre ud end et nedslidt reklameskilt, der kan have nærmest den stik modsatte af den ønskede effekt.

Når det handler om messeudstyr som for eksempel de store bagvægge med print, er Displaylager også med. Se bare det store udvalg af messe displays og stande, som de naturligvis også sælger online.

Der er flere, der sælger denne slags reklamemateriale og skilte på nettet, men her fra er vores anbefaling utvetydig: Displaylager.dk

Kontakt Info

Displaylager.dk
Havrepold 26,
6200 Aabenraa
Danmark
info@displaylager.dk
Tel : 2114 8778
CVR Nr. 36543019

Scroll til toppen