Reservedele til næsten alt

Vi lever jo i en brug-og-smid-væk kultur, og det er en skam for både pengepung og miljøet. Ganske ofte udskifter vi apparater i hjemmet, som nemt kunne repareres med de rigtige reservedele, hvis de ellers var til at finde. Det er det faktum, der danner baggrund for firmaet Skiftselv beslutning om at introducere, hvad der vist roligt kan betegnes som Danmarks største lager af reservedele!

5 millioner reservedele på lager!

Firmaet har opbygget et lager på over 5 millioner varenumre blot i reservedele! De er jo mest kendte for deres ekstremt gode priser på hvidevarer og lignende produkter, men nu har de altså taget hul på det marked, der er for reservedele.

Du kan allerede nu tage et kig på deres ekstreme udvalg af reservedele her: Reservedele til husholdningsmaskiner

De fortæller, at de meget snart gør hele den afdeling endnu mere brugervenlig, så det bliver nemt at finde det, du mangler. Det kan være en slange til en emhætte, et filter til en opvaskemaskine, en ny motor til vaskemaskinen eller blot en speciel fjeder til et eller andet.

Stadigt flere brands hos skiftselv.dk

Skiftselv.dk har altid tilbudt de største og mest kendte brands til sine kunder, og det er en helt umulig opgave at beskrive dem alle. Vi kan dog nævne et enkelt brand: Raadvad – kendt af alle, der er til godt grej i køkkenet.

De fører et stort udvalg af Raadvad produkter: http://www.skiftselv.dk/raadvad/

2015-02-06_14-09-33Herover ser du et godt eksempel på Raadvad – nemlig deres kendte og elskede steaksæt, som du naturligvis også finder hos skiftselv.dk

Jeg er vældigt nysgerrig efter at vide, om du selv køber reservedele, hvis en maskine i hjemmet går i stykker – eller om du blot smider det ud i den nærmeste container og køber nyt?

Hvorfor købe reservedele?

Det der med bare at smide væk og købe nyt har taget helt og aldeles overhånd. Det er ikke blot tåbeligt set ud fra en privatøkonomisk betragtning – det er også helt vanvittigt set i miljømæssige sammenhænge. Forestil dig blot forskellen på at producere en motor til en vaskemaskine kontra at producere en helt ny vaskemaskine. Og derefter skal vaskemaskinen transporteres over store afstande og måske endda over kontinenter. Det miljømæssige aftryk med transport af en motor er altså markant mindre!

Kan man købe reservedele til alle mærker?

Mange producenter nægter at sælge reservedele til private, men det er altså ingen undskyldning, når der findes et sted som Skiftselv.dk! Hos dem kan man faktisk finde reservedele til alle de kendte OG alle de mindre kendte mærker.

 

 

 

Scroll to Top