Rationel vinduer er bedst

De fleste husejere, der beholder deres hus i mere end få år, kender til problemstillingen: Kan det betale sig at udskifte vinduer og døre? Medmindre der er tale om direkte defekte døre og vinduer, er det jo en afvejning af en række forhold, der skal afgøre, om der er økonomisk ræson i at udskifte alle vinduer, nogle få eller slet ikke.

Tid at skifte?

Hvis du begynder at tænke på nye vinduer og døre, skal du have disse elementer med i din process:

  • Energivenlighed – kan du spare på varmeregningen ved at udskifte vinduer og døre? Og hvor meget?
  • Sikkerhed – er du indbrudssikker med de døre og vinduer, du har i dag?
  • Udseende – skæmmer dine gamle vinduer din ejendom? Skal du sælge snart?
  • Plastik eller træ til de nye døre og vinduer?

Hvis du når frem til, at det kan betale sig at skifte alle eller nogle af dine døre og vinduer, skal du i gang med at finde ud af, om du selv vil forestå hele arbejdet – eller dele af det. Mange er fikse nok på fingrene til at kunne gøre det selv, men det kræver altså erfaring, grundighed og viden at isætte nye vinduer og døre. Som regel er det bedst at lade en tømrer foretage selve arbejdet. Og på Sjælland er der et firma, der i den grad har et godt ry, når det gælder vinduer og døre. De er i øvrigt autoriserede Rationel Vinduer på Sjælland.

Køb af vinduer og døre online?

En gang var det altid sådan, at man kontaktede en tømrer, der så leverede vinduerne, men i dag er der – med internettets lyksaligheder – en række andre muligheder, der kan betyde både besparelser og bedre kvalitet for de samme penge. Hvis man tager et kig på hjemmesiden skift-vinduer.dk, vil man se, at her er der virkelig tale om godt håndværk! De sælger ikke som sådan vinduer og døre online – deres mantra handler om topkvalitet, og derfor kommer de ud og tager mål, rådgiver og vejleder og monterer til slut.

Udover Rationel er de også forhandlere af for eksempel Velfac Vinduer og flere andre.

 

 

Scroll to Top