Kenwood køkkenmaskine test

Køkkenmaskiner er altså meget andet og mere end en foodprocessor, der som produkt blev udødeliggjort af Gertrud Sand i The Julekalender for mange år siden. Og som med alt andet værktøj: Kvaliteten tæller, og det er en konstant glæde at benytte de helt rigtige køkkenmaskiner til de formål, du nu har brug for. I dag tester vi en Kenwood, der venligst er udlånt af skiftselv.dk, der er Danmarks største forhandler af Kenwood køkkenmaskiner.

Hvad kan en Kenwood KMM02309?

Jeg fristes til at sige: Det hele. Men det passer selvfølgelige ikke helt. Der er ting, som selv ikke denne bundsolide og utroligt lækkert formgivne køkkenmaskine ikke kan, men den kan alt det, du med rette kan forvente af sådan en fætter. Lad os lige se på, hvad du får med denne Kenwood:

1500W motor (kraftig nok til selv den tungeste dej)

  • 4 udtag
  • 6,7 L skål
  • 1,6 L glasblender AT358
  • Dejkrog
  • K-spade med gummikanter
  • Ballon piskeris

Altså en rigtig kompetent og lækker køkkenmaskine! Og hvordan ser dette vidunder så ud?

Kenwood køkkenmaskine med blender

Hvordan er denne Kenwood så?

Det kan i virkeligheden besvares kort: Den er perfekt! Den er smukt designet, den er nem at betjene, den er relativt støjsvag og nem at gøre ren. Og med den medfølgende blender er det kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan med denne Kenwood.

Kenwood er og bliver min absolutte favorit, når det gælder køkkenmaskiner, men der er selvfølgelig alternativer, og du kan jo slutte med at kigge med her:

Er det ikke bare fedt?

Jeg elsker kaffe – og kaffemaskiner

Nu er det jo sådan, at enhver med respekt for kaffebønner ved, at det kræver en god kaffemaskine at brygge en god kop kaffe. Og heldigvis er der i dag så mange gode kaffemaskiner på markedet, at det er muligt at finde lige præcist den type og størrelse, der passer en bedst. Det er jo det skønne ved consumerism – vi har så meget godt at vælge mellem når der skal købes for eksempel julegaver:

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kenwood KMM02309 Køkkenmaskine
Author Rating
51star1star1star1star1star
Scroll to Top