Indretning af lille badeværelse

Jeg har netop købt en 2-værelses lejlighed i Valby. Den ligger i et dejligt grønt område, og der er en dejlig udsigt fra altanen. Lejlighed er fra 60-erne, og der er ikke sket meget opdateringsmæssigt, så jeg har besluttet mig for at update det hele, inden jeg flytter ind. Jeg har fundet nogle hvide højglansskabe fra IKEA til køkkenet og sætter nye fodlister op over det hele. Dørene er faktisk meget søde, så dem beholder jeg. Der skal selvfølgelig males overalt. Jeg går med et moderne design med lidt gammel sjæl. Det skal nok blive godt.

Største udfordring er badeværelset. Jeg har en del produkter og makeup med mere, så det er vigtigt, at jeg får skabt plads til det. Jeg vil gerne, at det er et moderne og stilrent design, hvor tingene er puttet væk, men nemme at komme til.

Hvad stiller man så op med et lille badeværelse for at få det til at fungere? Jeg har gjort det før i en anden lejlighed, og det er faktisk ikke så svært. Her kommer et par gode tips:

Fordelen ved et lille badeværelse er, at du kan bruge gode og lækre materialer. Du skal jo ikke bruge så meget. Du kan også gå amok med badeværelsestilbehør, brusersæt, håndvask etc. og vælge noget virkeligt lækkert. Der er jo kun det ene badeværelse.

Hav håndvasken i et skab, som kan rumme dine produkter etc. På den måde er det let tilgængeligt og stadig af vejen.

Gør rummet lyst, men hav en eller to kontrastfarver, der gør det spændende. Du kan have en bort i fliserne i farven og lade den gå igennem i håndklæder, bruserforhæng, badeværelsestilbehør m.v.

Drop badekaret, hvis der er et sådant, og sæt i stedet en lækker brusedør i i glas. Det gør det let og luftigt, og får rummet til at synes større.

En anden måde er at sætte glas på hele væggen bag håndvasken. Så her du både et herligt stort spejl, og rummet synes også større.

I stedet for at have dine produkter på bordet ved håndvasken, så put dem i små kasser, du kan sætte på en hylde. Et rodet bord ved håndvasken ser ikke godt ud. Sæt i stedet en orkide eller en anden blomst, du synes om, eller måske nogle duftlys. Det giver en helt anden indbydende stemning, end hvis der er rodet.

Jeg skal selvfølgelig have de nye og lækre og energivenlige LED pærer overalt. Dem ved jeg, hvor jeg skal købe – de bedste LED pærer er dem her: https://www.elvvs.dk/c/led-paerer-led-lys-7318/

Du kan også putte håndklæderne i en sød flettet kurv. Det giver både hygge og miljø samt mulighed for at have håndklæderne på badeværelset.

Har du selv andre tips til at indrette et lille badeværelse, hører jeg dem gerne. God fornøjelse med indretningen. Der er intet som at have gjort det selv, hvor du selv vælger alt fra fliser, håndvaskarmatur, toilet, brusedøre etc. Det er bare noget andet end at flyttet ind i noget, du selv kunne have designet bedre til din smag.

Scroll to Top