Gode råd om piercinger

Hvis du holder øje med modebilledet, kan du ikke undgå at se, at piercinger er meget hotte lige nu. Hvad skal du så overveje, før du får en piercing?

Kvalitet af forretningen

Hvis du kommer ind til en piercer og får en dårlig fornemmelse, skal du gå igen. De fleste kommer på anbefalinger fra venner, så spørg dig omkring, hvor det er bedst at gå hen. Du skal helst gå alene. Tit viser det sig at nervøs og dårlig energi bliver overført fra dine venner, og pierceren kan nemmere have kontakt med dig, hvis du er alene. Få en god nats søvn aftenen inden og et godt måltid mad før aftalen. Du skal have det godt og være så afslappet som muligt.

Rengøring af piercing

Når du har fået din piercing er det vigtigt at holde både dine piercingsmykker og din piercing ren. I starten skal du generelt rengøre området 2 gange om dagen.

Hvis du for eksempel får en piercing i ørerne, er det bedst at beholde den originale ørering i et par måneder, før du skifter til nogle mere moderne piercingsmykker. Du kan få et hav af lækre piercingsmykker online. Ved en ørepiercing kan du for eksempel sove med en oppustelig pude – du ved dem med hul i midten – hvis det er ømt. Hvis du gør noget meget radikalt end piercing i øreflipperne, er der flere muligheder for at ”øve” sig med smykker. For eksempel ring til munden, earcuffs til øret og så videre.

Omgivelserne og din piercing

Vær også forberedt på, at ikke alle vil elske din nye piercing, hvis den er mere radikal. Hav derfor gjort op på forhånd om det er et pres, du kan tolerere.

Tænk også over, om dine nye eventuelle piercing – hvis den er synlig – kan være et problem på din skole eller arbejdsplads – og fremtidige liv. Det er ikke alle steder, det er OK med piercinger i ansigtet. Selv en lille diskret næsepiercing kan blive kritiseret – se for eksempel disse flotte smykker til næsepiercing her.

Har du trods alt dette alligevel besluttet dig til at gennemføre din piercing, så vær stolt af din piercing og gør den en del af din stil. Find nogle lækre piercingsmykker, og nyd din nye beslutning.

Scroll to Top