Hotel i Esbjerg

Esbjerg er porten til Nordsøen, til olieeventyret, til fiskeri og til færgerne til England. Men faktisk er Esbjerg uendeligt meget mere end det, og som base for udflugter eller en lidt mere afslappet byferie er Esbjerg helt eminent! Med sin placering relativt tæt på grænsen til Tyskland og lige syd for noget af det mest fantastiske stykke vestkyst i Danmark samt – ikke mindst – som nabo til Fanø er det et godt sted at holde en ferie. Andre kommer til Esbjerg af arbejdsmæssige grunde, da der er et hav af virksomheder. Fælles for alle besøgende er: Hvor er det bedst at bo på hotel i Esbjerg?

Esbjerg Conference Hotel

Hotellet er et af de nyeste i byen, og der er tale om et meget lækkert hotel med gode værelser og en helt genial beliggenhed lige midt i byen. Værelserne er alle helt oppe på “dagens standard”, og hotellet råder over:

  • 40 deciderede hotelværelser
  • 18 Bed & Breakfast værelser
  • 5 hotellejligheder

Alle værelser er udstyret med TV, eget bad og toilet, Wi-Fi og fri parkering.

Om byen Esbjerg

Esbjerg er Danmarks femtestørste by med 72.060 indbyggere og er beliggende i Sydvestjylland. Den er desuden hovedby for Esbjerg kommune og det vestlige Jyllands største byområde med direkte forbindelse til Kolding og Odense via motorvej E20 og jernbane.

Havnen er drivkraften i Esbjerg, og de mange offshore-aktiviteter udgør den største faktor. Desuden fungerer Esbjerg Havn som færgehavn og som udskibningshavn for leverancerne til Horns Rev Havmøllepark. Byen har engang været Danmarks største fiskerihavn, men det hører efterhånden en svunden tid til.

Det med fiskeriet er lidt trist, for det var engang byens hovednerve, men Esbjerg har formået at omorganisere og er i dag en betydelige industriby, der dog også har et stort serviceapparat tilknyttet offshore aktiviteterne som for eksempel vindmøllepark og oliefelterne.

Bedste og billigste hotel i Esbjerg

Vi har boet på Esbjerg Conference Hotel et par gange, og vi må sige, at det fås ikke bedre! Kvaliteten af værelserne er helt i top, og samtlige de medarbejdere, vi stødte på, var søde, servicemindede og yderst opmærksomme på at give os et godt ophold i Esbjerg.

Personligt kan jeg godt lide det smarte i, at man kan bo samme sted, uanset om man har brug for en enkelt nat eller måske et lidt længere ophold i en hotellejlighed.

Scroll to Top