Aktiv ferie er sjov ferie

Nu er der selvfølgelig delte meninger om, hvordan en ferie skal være, for at den giver deltagerne det, den gerne skulle. Nogle vil helst tilbringe hele eller størstedelen af ferien henslængt i en liggestol – andre vil gerne være mere aktive og dermed også få flere oplevelser ud af ferien. Den typiske charterferie må siges at være af den mere magelige slags, men heldigvis er der gode alternativer til de mennesker, der vil være aktive og bevæge sig mere på deres ferie.

Trekking, vandreture og cykelferie

Et af de firmaer, der er specialiserede i aktiv ferie og aktive rejser er Mountain Adventures – http://www.mountain-adventures.dk/, og der kan man faktisk finde et overflødighedshorn af spændende rejser, der i den grad lever op til begrebet “Aktiv Ferie”.

Om du vil til Marokko og bestige et bjerg eller om du vil til Nepal og trekke: Mountain Adventures har rejserne og ekspertisen i at give dig den bedst tænkelige oplevelse.

Hvad mener du om for eksempel at gå rundt om Mont Blanc på otte dage:

Mont Blanc trekking rejse

Det ser jo helt fantastisk ud, ikke?

Er aktive ferier for alle?

Du skal naturligvis have lysten til at udfordre dig selv lidt – og så er det altid en god ide at tage en snak med arrangøren. Hos Mountain Adventures er alle rejser markeret med en sværhedsgrad, der gør det nemt at vurdere på forhånd, om du er i form til en given rejse. De graduerer fra 1 til 6, hvor 6 er den virkeligt krævende. For eksempel er rejsen rund om Mont Blanc gradueret som 3-4, så den kræver en vis form.

Du skal nok ikke forvente at kunne klare for eksempel at bestige Kilimanjaro i Tanzania, hvis du ikke er i virkelig god form – den rejse er i kategorien 4-5, og her skal du altså påregne strabadser og ganske lange dage med vandring.

Cykelferie med indhold

Rejsebureauet arrangerer også cykelferier til for eksempel Mallorca, som jo engang var danskernes foretrukne rejsemål, når det gjaldt charterferie. Men MAllorca er så meget mere end grisefester og spandevis af sangria – det er storslået natur og åndeløse naturoplevelser omkring hvert sving.

Et muligt alternativ, hvis du er til aktive ferier, er firmaet Bering Rejser

Uanset hvor og hvordan du vil holde din næste ferie: Nyd den – og sørg for, at både rejsemål og aktivitetsniveau passer så perfekt som muligt med dine ønsker og behov. Det skylder du dig selv!

 

Scroll to Top