Billigt til London og Paris?

Jagten efter billige flybilletter kender de fleste,m der skal rejse og betale af egen lomme. For manges vedkommende er det meget lidt vigtigt eller helt ligegyldigt, hvilket flyselskab det ender med. Det vigtige er prisen! Og efter at have undersøgt markedet må vi konkludere, at der ER  meget store forskelle på priser på flyrejser, og at det i den grad kan betale sig at søge efter dem det rigtige sted. Og hvor er så det rigtige sted at finde billige flybilletter?

Rejsepriser.dk vandt testen

Vi satte kriterier op som følger:

  • Find flybilletter til hhv. London og Paris fra Danmark
  • Vælg de samme datoer for udrejse og hjemrejse på samtlige søgemaskiner
  • Noter priserne ned til sammenligning

Vores panel gik derefter i gang, og der var en klar tendens efter testen. I 89% af alle søgninger var det rejsepriser.dk, der leverede billigste løsning på flybilletter til Paris og London fra København.

Du kan se de to sider her:

Cookies på flybillet søgesider?

Under testen var der flere, der noterede sig, at priserne ændrede sig hos nogle af søgemaskinerne, hvis man vendte tilbage til siden senere. Det gjaldt bå Expedia, Mrjet, Momondo og Skyscanner.

Der blev ikke påvist en lignede metodik på rejsepriser.dk, hvilket paneldeltagerne fandt særdeles sympatisk og betryggende.

Hvorfor bruge en prisportal til flybilletter?

I princippet behøver du det heller ikke – hvis du har uanede mængder af tid til din rådighed til møjsommeligt at besøge samtlige flyselskabers hjemmesider for at finde ud af, om de beflyver din destination, om de gør det på de rigtige tidspunkter og hvad det så koster.

Det smarte ved en søgemaskine til flybilletter som for eksempel rejsepriser.dk er, at den afsøger markedet for dig. Den har simpelthen snablen i alverdens databaser og flyselskabers her og nu priser, hvorfor det i reelt 100% af tilfældene er billigere at flyve, hvis du benytter en søgeside.

Hvis du selv har erfaringer med flybilletter og priser, er vi mere end lydhøre herunder:

 

Scroll to Top