Mallorca – og forsinket

Når du, og din familie lander på Mallorca til sommer, så er I sikkert lidt øre i hovedet. Det har været en ret lang flyvetur derned. Varmen slår jer også. Det er næsten, som om at I stiger ind i en overophedet ovn, når I stiger ud af flyet. I kan mærke, det ved, at det faktisk klør lidt i næsen. Varmen er så stærk, at det tørrer den tynde hud ud med det samme. Som om at I har fået en lille rift i næsen.

Den skønne sol

Der går dog ikke særligt lang tid, inden i har vænnet jer til den stærke sol. Og I vil være glade og positive. Det er jo en rejse, som I har set frem til i lang tid. I har faktisk booket jeres rejse for meget lang tid siden. Og det her med at kigge på rejser til Mallorca her blev jo lidt en sport for jer alle sammen, ikke?

Jeg kan virkeligt godt forstå jer. Mallorca er en skøn ø. Der er dejligt. Så længe man bare lige kan styre uden om de store turiststeder, hvor det vælter med skandinaver, der har fået lidt for meget alkohol indenbords.

Mallorca er smuk

Der er så smukt. Og kommer I lidt udenfor de gængse turiststeder, så er der ingen ende på, hvor mange fuldstændigt unikke oplevelser i får. Det ved I allerede. I har været der flere gange. Og I ved også, hvor I gerne vil hen – og hvor I ikke vil hen. Så det bliver et glædens gensyn endelig at få lov til at komme tilbage til Mallorca.

Undgår forhåbentlig forsinkelser

I glæder jer naturligvis. Håber også på, at I undgår den der flyforsinkelse, som næsten var blevet en del af rejserutinen dertil – eller fra. Det ser jo ud, som om at flyselskaberne har lært at håndtere tid noget bedre, end de kunne, inden corona brød ud.

Scroll to Top