Ferie på en vingård i Italien

Charterrejser med alt tilrettelagt er (heldigvis) på retur, og jeg skriver heldigvis, fordi jeg synes, at folk har fortjent de oplevelser, der kommer med mere utraditionelle ferieformer. Og da flere og flere mennesker samtidig er blevet vindrikkere, er der jo en nærliggende ferieform at se nærmere på: Vingårdsferie. Det er – som navnet jo mere end antyder – ferie på en vingård. Og hvor kan man forestille sig en bedre ferie end på en vingård i Italien?

Ferie på vingård

Forestil dig en morgenstund i Toscana – sådan lige efter solen er stået op. Du vågner og åbner vinduet ud til vinmarker og de tusinder af fantastiske dufte, der fylder det italienske landskab. Lyder det ikke en smule bedre end tanken om et støjende feriehelvede med stanken af billig sololie i næsen – kombineret med duften af bræk fra aftenens unge berusede feriegæster?

En ferie på en vingård er noget ganske særligt, og det er en ferieform, der egner sig til både voksne og børn. Blandt de mange fordele ved netop denne ferieform kan nævnes:

  • Fred og ro
  • Nem adgang til de lokale og en dyb indsigt i den italienske hverdag
  • Fantastiske madoplevelser
  • Geniale vine – og du lærer alt om vindyrkningen, hvis du har lyst
  • Enestående naturoplevelser i det smukke italienske landskab.

Hvor i Italien findes disse vingårde?

Der dyrkes vin overalt i Italien – simpelthen. Vingårdsferie arrangerer diss eferier til blandt andet Piemonte, Gardasøen, Toscana og Umbrien.

Kombineret vinferie og badeferie?

Ja hvorfor ikke? Der er jo intet til hinder for at tilgodese alles ønsker i familien. Hvorfor ikke tage en uge på vingård efterfulgt af en uge ved stranden, hvor alle kan få deres lyst til badeferie styret? Det er jo ganske nemt at finde gode og ganske billige hoteller, og de flinke mennesker hos Vingårdsferie hjælper gerne med både råd og dåd med hensyn til flyrejsen.

Ses vi i Talien?

 

Scroll to Top