Hvilket materiale er bedst?

Sexlegetøj kommer i et kæmpe udvalg af størrelse, form og funktioner – det er derfor, de fleste har mere end et sexlegetøj at lege med. Du vil gerne have forskellige vibrationer og nye oplevelser, så du vil gerne prøve sexlegetøj med unikke konturer, overflade, vibrationer og andre særlige funktioner. En ting, du måske ikke tænker på, når du køber sexlegetøj, er hvilket materiale, det er lavet af. Og valg af materiale kan betyde hele forskellen på en god oplevelse. Husk altid at købe et anerkendt sted som for eksempel Lovejoy.dk

Når du begynder at søge på nettet efter sexlegetøj, vil du sikkert se, at de dyrere dildoer og vibratoer er lavet af silikone. Silikone er meget populært indenfor sexlegetøj. Og så tænker du måske – er silikone virkelig værd de ekstra penge, det koster?

Silikone ved, hvor hot du vil have det 😉

Silikonedildoer varmer op til din kropstemperatur, så de vil dermed føles naturlige. Du behøver ikke tænke på at bruge en kold vibrator længe, da silikonen hurtigt varmer op til din kropstemperatur.

Silikone er et super allergent materiale. Hvis du har sensitiv hud eller allergi, er det temmelig usandsynligt, at silikone giver dig nogen problemer. Det betyder, at du og din nye vibrator i silikone kan have mange hyggelige timer sammen uden problemer.

Når du nu investerer så mange penge i en dildo eller vibrator i silikonen vil du jo gerne haven at den kan holde noget tid – og det kan silikone. Her er der tale om et langvarig forhold J Og for at passe ekstra godt på din nye investeringen så husk at bruge vandbaseret glidecreme.

Silikone er rent. Overfladen er ikke porøs og er dermed nem at holde ren og er dermed også modstandsdygtig mod bakterier. Rengør dit sexlegetøj både før og efter du bruger det.

Scroll to Top