Lindholm Biler – fuld fart frem

Har du nogensinde kørt fra Aarhus til Viborg af hovedvejen, har du med garanti også set det store og moderne bilhus, der ligger på venstre hånd kort før Viborg – der hvor vejen har to spor i hver retning. Bilhuset hedder Lindholm Biler, og manden, der har bragt det til et stort og progressivt firma, hedder Henrik Bollerslev.

Henrik er ikke bare bilforhandler – han er også racerkører. Han har kørt motorløb siden 2001, og at talentet er på plads dokumenteres af en perlerække af mesterskaber lige fra danske til nordiske mesterskaber. Henrik Bollerslev var senest Danmarksmester i DEC i 2014.

Lindholm Biler og Henrik Bollerslev?

Faktisk var det ikke Henrik Bollerslev, der oprindeligt startede Lindholm Biler – han overtog forretningen, og på det tidspunkt var der 5 ansatte og en årlig omsætning omkring 20 millioner kroner fra det dengang 1.000 kvadratmeter store bilhus.

Spoler vi tiden frem til i år, er Lindholm Biler med Henrik Bollerslev ved roret vokset til 40 ansatte med en årlig omsætning på over 300 millioner kroner. Selve bilhuset er vokset fra de oprindelige 1.000 til nu godt 7.500 kvadratmeter, og firmaet er i dag den største bilbutik i Viborg.

Måske Danmarks bedste kundeservice?

Når man skal konkurrere i et homogent marked, er det især elementer som kundeservice, der gør den store forskel. Her har Henrik Bollerslev været benhård i sine krav til både medarbejdere og sig selv, og det har da også resulteret i den absolut højeste karakter på Trustpilot, som nogen bilforhandler har opnået: 9,4. Det er fantastisk flot gået i en branche, der ellers ikke er generelt kendt for kundeservice og kundetilfredshed.

Privat er Henrik Bollerslev meget engageret i Viborg, hvilket blandt meget andet har afspejlet sig i en lang række af bestyrelsesposter og andre tillidsposter. I øvrigt har Henrik Bollerslev også været bestyrelsesmedlem i Dansk Bilforhandler Union i en årrække, ligesom han er aktiv i etableringen af en brancheportal kaldet biltorvet.dk

Privat passer han sin familie og sine interesser for blandt andet camping, løb og mountainbiking.

[box] Links til mere information:

Henrik Bollerslevs roller firmamæssigt

Historie fra DR om import af biler

Henrik Bollerslev på LinkedIn

[/box]

Opdateret 5. november: Den umanerligt forkastelig sag, der har kørt mod Henrik Bollerslev og Lindholm Biler har netop ført til en absolut pure frifindelse. Det kan du læse mere om her:

http://viborg-folkeblad.dk/viborg/to-lokale-bilforhandlere-frikendt-for-afgiftssvindel samt her: http://viborg-folkeblad.dk/viborg/bollerslev-jeg-har-naesten-ikke-fattet-det-endnu

Scroll to Top