Mere end Bangkok

Det har været nogle dejlige dage. Juleferien har virkeligt været et godt pusterum. Vi har fået slappet af, og nydt at kunne koncentrere os om familielivet. Og vi har undgået at spise for meget og blive dovne. Men vejret har været surt. Det må jeg indrømme. Kulden gør ikke så meget, det er mere regnen og blæsten, som har været generende. Jo, det har været en god juleferie, men helt ærligt, så må jeg indrømme, at vi faktisk også kom til at kede os lidt her i de sidste dage.
Nu er vi så tilbage til hverdagen – med jobs skolegang for børnene og alle de aktiviteter, som vi skal passe. Det er faktisk rart, selvom det er hårdt at komme tilbage til den – hverdagen altså.

Lyst til Thailand

Lige nu sidder jeg i S-toget på vej ind til byen. Det er halvmørkt og koldt. Jeg kigger på kvinden, der sidder overfor mig. Hun læser i et blad. Jeg kan se, det er en artikel om Thailand. Der er nogle flotte billeder af lækre strande og farvestrålende markeder med forskellige fødevarer.

Åh, det ville være så lækkert at kunne tage 3 ugers ferie nu og, så smutte til Thailand. 3 uger med badning, spændende mad, smukke landskaber og nye oplevelser. Jeg kunne da godt tænke mig at se rismarker. Jeg har aldrig set sådan nogen. Billederne i bladet, kvinden læser, fortæller mig, at de er meget grønne. Sådan rigtigt græsgrønne og lagt i terrasser på bjergene. Det ser betagende ud.
Måske er det en tanke, jeg skal lege lidt med og tale med min mand om. Vi kunne planlægge allerede nu en lang efterårsferie til Thailand. Børnene er store nok til at kunne klare den lange rejse derud.

Billige billetter til Thailand?

Mit S-tog er ankommet til Nordhavn station, og jeg stiger ud og går de 10 minutters gang hen til mit job. Sætter mig med mit skrivebord og tager fat på opgaverne. Jeg arbejder intensivt i et par timer, men kan ikke lade være med derefter at tage en lille pause, hvor jeg kigger efter billige flybilletter til Thailand: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/ . Det er faktisk ikke så dyrt som jeg troede, at det ville være. Sitet, jeg leder efter billetterne på, har også afbudsrejser dertil. Ok, det er nok lidt tidligt at lede efter afbudsrejser til Thailand allerede i januar, når jeg har oktober og efterårsferien i tankerne. Men jeg finder ud af, at man kan flyve til forskellige steder i Thailand. Phuket eller Bangkok, hvis man vil det.
Jeg kigger på nogle rejsesites, som fortæller om landet og byerne.

Thailand er mere end Bangkok

Der er et væld af informationer, der først skal sorteres, så jeg ved mere om, hvad jeg kunne tænke os, vi skal opleve derude. Men én ting finder jeg ret hurtigt ud af. Hvis man vil rejse rundt i landet på egen hånd, så er det bedst, hvis man rejser til Bangkok først, og så rejser rundt derfra. Jeg laver en søgning på billige flybilletter til Bangkok og kan se, at det er faktisk de samme priser. Laver en note om, at jeg lige skal huske at nævne det for min mand, når børnene er gået i seng i aften.

Scroll to Top