Lille badeværelse?

Jeg er lige vågnet op. Kl. er 6 om morgenen, og jeg bakker ud på mit lokum. Rent ud sagt. Det er malet i de svenske farver. Af en enkelt grund: Jeg voksede op i Helsingør, som blev terroriseret af svenskere på flugt fra systembolaget. De lå på bænke og i parker og sov den ud. Og det var ikke sjovt at se dem så fulde, når de kom ind med båden fra Helsingborg. Derfor bryder jeg mig ikke om Sverige. Og derfor er mit toilet malet i blå farve med gule skyer. Længere er den historie ikke. Og dog. Jeg hader at gå på toilettet. I mit eget lille hjem. Godt nok er det et gammeldags københavnerbadeværelse på ca. 0,8 m2, jeg har, men det kunne godt være lidt mere åbent lyst og rart at bruge til hverdag. Jeg malede det, da jeg flyttede ind for godt 10 år siden, men nu er det på tide, at jeg kommer videre. Mit svenskerhad har også forlagt mig. Det er jo ikke alle svenskere, der nyder at drikke sig så fulde, at de segner om på bænke eller i parker i Helsingør.

Tid til nyt badeværelse

Jeg skal derfor have lavet det lille, bitte badeværelse om. Og det skal laves totalt om. Ikke noget med lappeløsninger og små svinkeærinder. Det skal gøres til et brugbart badeværelse, hvor man føler, at man har det godt. Også selv om det kun er på størrelse med et klædeskab. Jeg har undersøgt lidt om, hvilke løsninger der findes. Jeg vil jo godt have plads til både en håndvask, en toiletkumme og en eller anden form for brusebadsfacilitet. Jeg ved godt, at jeg er krævende, men jeg har set et eller andet sted, at det kan lade sig gøre. Og jeg er villig til at betale pengene, det vil koste for at få et nyt badeværelse hos badmodul.dk

Godt job

Jeg har fået arbejde som projektmedarbejder i Københavns kommune og er glad for det. Det er mit første job, og jeg vil gerne blive boende her i København. Jeg flyttede herind, da jeg kom på universitetet for ca. 6 år siden. Så det er hjemmefronten, jeg vil sætte ind på i min fritid, så jeg senere hen kan sætte flere kræfter ind på mit arbejde. Lige nu er min kontrakt med kommunen på 6 måneders ansættelse, så det nye badeværelse skal laves nu, hvor jeg tjener penge. Jeg ved jo ikke endnu, om min kontrakt vil blive forlænget. Det håber jeg da, men man ved aldrig.

Det er bare min overbevisning, at hvis jeg har det godt herhjemme, så gør jeg også et bedre stykke arbejde – og det vil da kun bidrage til, at mine chancer for, at kontrakten bliver forlænget, bliver bedre. Sådan tænker jeg. Måske egoistisk. Det ved jeg ikke endnu. Foreløbigt er jeg glad for mit job. Nu skal jeg så se at blive glad for hele min lille, hyggelige lejlighed. Og det inkluderer altså også mit toilet. Også selvom der ikke er vindue. Måske kan jeg få et firma til at kigge på mulighederne for bedre ventilation i det også.

Scroll to Top