I stedet for at låne penge

Den anden mulighed, som også ofte virker meget bedre, end du tror, er simpelthen at skrive til de forskellige långivere (kreditorer). Långivere, som du allerede har lånt penge af (de steder/personer der har meldt dig til Ribers registeret i første omgang).

Lov dem månedlige afdrag på din gæld, indtil den er helt betalt tilbage. Hvis du både skylder penge et sted med 25% i rente og et sted med 7% i rente, så er det let at spare tid og penge ved at afdrage mest på det lån, hvor du har den højeste rente.

Send derfor fx et brev til stedet med et lån på 25% og lov dem en afdragsordning eller samlelån på 2000 kroner om måneden. Skriv til långiveren med 7%, at du gerne vil afdrage lånet med 1000 kroner om måneden.

Du bliver sikkert overrasket over kreditorernes positive svar. Hvis du er registreret i RKI og rent faktisk laver et budget, foreslår en tilbagebetaling med faste og realistiske beløb pr. måned, så bliver udlånerne oftest meget positivt overraskede. Når du så ovenikøbet overholder aftalen måned for måned, så hører du ikke mere fra dem. Indtil de sender det skønne brev om, at hele gælden er afdraget, og du kan åbne en flaske vin for at fejre det!

Husk altid at planlægge mod gældfrihed på længere sigt! Det er meget lettere at være lykkelig, når du ikke skylder nogen noget!

Lån penge trods RKI på en ny måde

Som noget helt nyt i Danmark introducerer vi muligheden for at låne penge trods RKI direkte mellem private via en lånebørs. Denne mulighed kan være interessant, når man har brug for penge, fordi nemme lån trods Ribers derinde kan forklares.

Man kan simpelthen forklare i en tekst, hvad man skal bruge pengene til og forklare hvorfor, man kan stoles på til at betale dem tilbage.

Lån penge af private trods RKI? Ingen problem, hvis du har en kautionist!

Derfra kan private mennesker så selv vælge at låne dig pengene, hvis de mener, at det er en god investering eller et værdigt formål. Når du laver en låneansøgning derinde, kan du selv vælge hvor mange penge, du vil låne. Selv bestemme hvilken rente du vil betale og over hvor lang tid, tilbagebetalingen af dit lån trods RKI skal tage.

Lån penge trods RKI kan du gøre her på låneportalen, men husk nu at bruge din sunde fornuft. RKI lån alligevel sørger netop for, at alle kan låne penge, men dermed ikke sagt, at det er smart. Overvej din beslutning, også selvom du kan låne penge i weekenden. Det vil med andre ord sige, at du kan få lån med hurtig udbetaling nu og her i dag på Penge-lån.nu.

RKI sletning

Der er flere måder, du kan opnå en RKI sletning på – altså komme ud af registeret. Den ene er at tilbagebetale al din gæld, som er årsagen til registreringen. En RKI sletning kan du ofte også let få gratis ved at gøre Ribers / Experian opmærksom på, at der er uenighed mellem dig og långiveren. Uenigheden kan være om hvor mange penge, du skylder, eller om du overhovedet skylder penge.

Så hvis du er i Ribers på grund af et minilån, som du ikke mener er fair, så send straks et brev til udlåneren med din klage. Send derefter en klage til RKI, hvor du beder om sletning fra registeret, og hvor du vedlægger det andet brev som dokumentation. RKI skal slette dig, hvis der er strid mellem dig og den anden part, indtil sådan en strid er afgjort i retten.

Er jeg registreret i RKI?

Er du i tvivl, om du er registreret i Ribers, kan du logge ind på Dininfo.dk og se din RKI status. Du kan læse meget mere om RKI på Experian.dk, som er Danmarks største register over dårlige betalere. Lån trods RKI uden kautionist er desværre ikke muligt her på siden, og det bliver svært at finde nogetsteds.

Vi håber, at vores guide om ukendte lån har kunnet hjælpe dig i din videre færd. Når vi snakker ukendte lån, så er det vigtigt, at du bruger din sunde fornuft.

Kilde: LÅNE-PENGE.NU

Scroll to Top