Bedste flyrejseportal

Jeg har brug for, at der er en eller anden, som kan hjælpe mig. Jeg fandt flybilletter til Thailand. Jeg købte dem og fik også booket ophold derude. Jeg havde regnet med, at jeg skulle afsted i 3 uger her til sommer. Men så opstod der jo alt, det her med Corona-krise, og jeg kan ikke komme afsted, ser det ud til. Og jeg vil lige sige, at det var ikke billige flybilletter som vi er vant til fra Rejsepriser.dk!

Kunne ændre

Flyselskabet sendte mig godt nok en mail med et tilbud om, at jeg kan ændre min bookning uden ekstra omkostninger. Men hvem kunne bestemme sig for, hvornår man skal afsted inden for 14 dage, sådan som de bad om. Ingen vidste jo der i begyndelsen af april måned, hvad der ville ske, og hvor lang tid det vil tage. Det var jo umuligt.

Er de mistet?

Mit spørgsmål er nu, om jeg har mistet mine penge og mine flybilletter. Jeg har jo ikke ændret bookningen. Det ville også være for besværligt at skulle tage al den korrespondance med hotellerne og resorterne, vi skal bo på en gang til. De taler godt nok engelsk, men de er ikke så hurtige til at svare på mails derude. Jeg er faktisk temmelig bekymret, fordi jeg har endnu ikke hørt noget om, at de store flyselskaber er blevet enige om, hvordan de skal sørge for, at vi kan rejse sikkert. Tør vi i det hele taget at rejse med fly igen? Og hvis vi tør det kan vi så være sikre på, at flyselskaberne overholder protokollerne for desinfektion?

Hvad ved vi?

Kan vi være sikre på, at andre medpassagerer overholder reglerne og anvisningerne? Hvordan vil det helt konkret ske, at man bliver tjekket? Og skal man i obligatorisk karantæne, sådan som jeg hører, at mange lande gerne vil have det. Jeg vil da ikke bruge 14 dage af min ferie på at være i karantæne på et eller andet hotel, som det pågældende lands myndigheder anviser. Hmm – jeg læste forleden om Stockholm og mulig karantæne efter at være kommet hjem der fra. Gad vide hvordan det er i dag?

Scroll to Top