Lækkert mærke til piger

Det var vist godt, at min mand var forhindret, så han ikke kunne tage med mig til den mannequinopvisning, jeg var tilskuer til i aftes. Jeg var taget ind til begivenheden, fordi vores datter, Julie, var blevet hyret til at være mannequin til den forårsopvisning, byens store lingeri shop afvikler hvert år.

Ungt look – for ungt?

Det er ikke sådan, at min mand er snerpet på nogen måde, men han ville helt sikkert ikke have brudt sig om at se sin egen datter fremvise den type undertøj, der her var tale om. Stort set alt det lingeri, der blev vist frem på catwalken, var i den absolut mindst dækkende form, og meget af det var i så tyndt stof, at man stort set kunne se igennem det.

Men Julie er 19 år gammel og må selvfølgelig selv bestemme den slags. Hun går på gymnasiet og var sammen med to af sine klassekammerater blevet hyret til en aftens arbejde, og det er selvfølgelig hendes velskabte krop, der var baggrund for den tjans, som hun faktisk tjente ret godt på.

Udfordrende undertøj

På forhånd vidste jeg jo godt, at det var undertøj, Julie skulle vise frem, men alligevel var jeg nok lidt overrasket over, hvor udfordrende det virkede, for der var virkelig tale om noget meget sexet lingeri i langt de fleste tilfælde. Jeg vil ikke ligefrem sige, at jeg blev forarget, men nogle af de lyde, som de tilstedeværende mænd udstødte, når Julie trådte ind på catwalken iført en meget stramtsiddende BH og nogle diminutive g-strengstrusser, var alligevel lidt stødende for mig. Men sådan er mænd vel, når de ser en velskabt, ung pige i så let påklædning.

Men det var nu en ganske underholdende aften, der fandt sted i festsalen på byens store hotel, og i en pause blev der serveret både kaffe og kage, ligesom vi gæster blev forkælet med et par glas hvidvin under showet.

Udover selve mannequinopvisningen var der også en stor udstilling af varer fra forretningen, og der var mulighed for at købe varerne, hvilket rigtig mange af os tilskuere gjorde, for der var tale om nogle ganske gode lingeri tilbud til priser et godt stykke under det normale.

Lingeri til store piger

Jeg var taget ind til mannequinopvisningen sammen med min gode veninde, Hanne. Hun var faktisk interesseret i at købe noget, men hun måtte opgive det, fordi alle de udstillede varer var i størrelser til meget slanke kvinder, og Hanne er en af de lidt større størrelser. Hun bruger normalt en størrelse 44, og dem var der absolut ingen af i forretningens udstilling. Jeg tror, den største størrelse var en 38’er, som jeg selv godt kan skrue mig ned i, men det kan Hanne absolut ikke.

Så hun måtte opgive at få noget med hjem fra aftenen, mens jeg selv valgte at købe et lækkert neglige fra Coquette, som jeg glæder mig til at overraske min mand med på et passende tidspunkt.

Julie havde bestemt også en god aften, for hun er typen, der nyder at være i centrum, og genert er hun bestemt ikke.

Scroll to Top