Er dykkerudstyr dyrt?

At sportsdykning kan være en særdeles dyr fornøjelse på samme niveau som skydiving, ved alle, der har berøring med sporten. Der er jo tale om grej, der skal holde og – for mange af delenes vedkommende – handler om sikkerhed og endda liv og død. Derfor er de færreste sportsdykkere parate til at gå på kompromis med kvaliteten, når det gælder dykkerudstyr.

Diving 2000 online

Vi har kigget lidt nærmere på en af de butikker online, der sælger netop dykkerudstyr: Diving2000 Dykkerudstyr

Firmaet bag er nærmest en institution blandt sportsdykkere, og det skyldes, at ejerne er ivrige dykkere og selv gør et stort stykke arbejde for at fremme sporten, uddanne udøverne og fremskaffe de bedste produkter til ordentlige priser. For en ikke-dykker som jeg er det stadig dyrt, men jeg har talt med adskillige sportsdykkere, der fortæller, at priserne hos Diving2000 typisk ligger mellem 10 og 30% under, hvad de ellers skal betale.

Det skyldes kombinationen af dygtige indkøb og – ikke mindst – volumen i indkøb, der naturligt nok giver lavere engrospriser.
Undervandsjagt udstyr

UV jagt

UV jagt er ikke – som nogle fejlagtigt tror – en forkortelse for ultra violet jagt men derimod for undervandsjagt. Den sport er i hastig fremmarch både i Danmark og i resten af verden, da der er tale om en yderst fascinerende kombination af sportsdykning, fiskeri og jagt. Diving2000 har da også en hel afdeling helliget netop undervandsjagt med alt fra harpuner over særlige dykkerdragter til alskens tilbehør.

Hvad koster det at købe dykkerudstyr?

Hvis man køber nyt dykkerudstyr, er det muligt at købe en samlet pakke til omkring 8.000 kroner hos Diving 2000. Men der er jo også muligheden for at købe brugt dykkerudstyr – her anbefales det altid, at det samlede brugte udstyr gennemgås af en ekspert, før du tager det i brug. Diving 2000 sælger også brugt udstyr, der er kontrolleret og med garanti for, at alt er i orden.

Hvem ved noget om at dykke?

Der er sikkert en lokal dykkerklub, du kan kontakte, og hvis du ikke lige kan finde nogen, er du altid velkommen til at kontakte Diving 2000 på telefon 66130049. De er super flinke, og de kan garanteret guide dig både til en dykkerklub og til mere viden om dykning, PADI og hvad det alt sammen hedder.

Stay safe!

Scroll to Top