Værktøj er det halve arbejde

Du kender uden tvivl talemåden: “Godt værktøj er det halve arbejde”, og det er en af de mest præcise og sande talemåder, der findes. Det kan du spørge en hvilken som helst håndværker om – og blive bekræftet i. At have godt værktøj handler om en lang række elementer, men de vigtige er nok holdbarhed, soliditet, pasning og ergonomi. Hvem orker at arbejde med en hammer, der ligger dårligt i hånden eller knækker i skaftet for et godt ord?

Køb af godt værktøj

Vi har kigget på en webshop, der sælger værktøj: https://www.dorchdanola.dk/

Her er der tydeligt tale om værktøj af en virkelig god kvalitet, og det er jo den slags, vi kan lide her på redaktionen. Vi lavede et testkøb, som samtidig viste sig ganske nyttigt for os, da vi har svære problemer med en tilstoppet kloak her:

Kloakrenser

Denne type kloakrenser er genial til en vertikal kloak, der kan være tilstoppet med for eksempel blade og smågrene, der så ligger og rådner nede i bunden. Skovlsystemet graver simpelthen skidtet op – skovlfuld for skovlfuld. Denne type kloakrenser fås i flere forskellige længder og med forskellige skovl/skålstørrelser. Her må du sikre dig, at du vælger en længde, så du reelt kan nå helt ned i bunden af den kloakskakt, du har problemer med. Er der tale om virkelig dybe kloakker, skal du nok have en professionel ud – muligvis endda en slamsuger.

Hvordan gik det med at bestille og købe værktøj?

Det gik faktisk som en leg. Vi bestilte og betalte en onsdag formiddag, og fredag eftermiddag ankom kloakrenseren med fragtmanden. Den var i super kvalitet og helt som vist på hjemmesiden. Nå ja – den løftede faktisk også opgaven, så nu er det slut med oversvømmelser ude i gården, når det regner.

For sjov skyld testede vi kundeservice ved at sende dem en mail med et par spørgsmål. Mailen blev sendt klokken 17, så det er helt OK, at der først kom svar næste dag kl. 9:45. Svaret var fyldestgørende og høfligt, så de er bestået også der.

Prisniveauet er yderst attraktivt. Selvfølgelig kan du finde værktøj billigere, men så får du altså heller ikke nær den kvalitet, du gør her. Fem stjerner fra os!

Når der er tale om mere specialiseret værktøj i særlige fagområder som for eksempel hos en låsesmed, er det nok den branches særlige leverandører, der benyttes mest.

Scroll til toppen