Spar penge på printeren

I dag har vi nærmest alle en printer stående i hjemmet, og mange har faktisk 2 eller flere. Med den sublimt gode kvalitet, der er opnåelig i dag, er det meget normalt at printe sine egne billeder, hvilket som hovedregel sker på en blækprinter, der jo arbejder med CMYK – altså firefarvet print. Læg dertil, at selv virkeligt gode printere i dag ikke koster ret mange penge at købe – så har du opskriften på en forbrugselektronik-succes.

Der er penge i toner og blæk

En af årsagerne til, at printere i dag er så billige, er selvfølgelig, at markedet er så stort, som det er. Jo flere printere, der kan produceres – jo billigere kan det gøres. Men faktisk er volumen i produktionen ikke den største årsag til de lave priser på hardwaren. Nogle fabrikanter af printere sælger deres produkter med en forsvindende lille fortjeneste – og så henter de det hele hjem mange gange via:

Blækpatroner og printerpatroner

Printerfabrikanterne gør et stort nummer ud af at beskrive alle de ulykker, der vil regne ned over de formastelige, der ikke benytter originale forbrugsstoffer til deres printere, og så prissætter de deres “egne” forbrugsstoffer voldsomt højt. Da mange er meget autoritetstro, har printermærker som Brother, HP, Canon og mange andre en særdeles lukrativ forretning i at sælge lasertoner og blæk til deres printere efterfølgende.

Fakta er dog, at de originale laserkassetter og blækpatroner ikke er et hak bedre end de gode uoriginale. Faktisk er der ofte tale om nøjagtig samme produkter – blot er de uoriginale ikke forsynede med printerens navn. De fremstilles ofte på de samme fabrikker, der fremstiller de originale, men de kan sælges til en voldsomt lavere pris.

Ofte er besparelserne på de såkaldt kompatible blækpatroner og tonere på 40-50% i relation til de originale.

Hvor og hvordan køber man kompatible forbrugsstoffer?

Der findes ganske mange butikker online, der sælger kompatible patroner og tonere. I flæng kan nævnes: printerpatroner.dk, kompat.dk, inkpro.dk – men her på redaktionen holder vi os dog til én leverandør: Billyblaek.dk

Det gør vi, fordi vi der får en absolut topkvalitet til særdeles lave priser og en eminent kundeservice. Vi har et par gange måttet returnere en vare, fordi vi havde bestilt det forkerte, og det foregik gnidningsfrit hver gang. Er vi i tvivl om noget, ringer vi til dem, og de er altid søde til at svare yderst kompetent. Nå ja – så har de bare altid det, vi skal bruge – og de har det på lager, så som regel har vi det dagen efter med posten.

[good-reviews review=471]

Scroll to Top