Lingeri til en stor pige?

Vi får af og til en sjov mail fra vores læsere, og den mail, det handler om her, er egentlig ikke i kategorien “sjov”, men den fik os alligevel til at smile lidt. Her er, hvad Eskild fra Vorupør skrev til os:

Goddaw! I skriver, at I giver råd til alt. Nu har jeg så et spørgsmål som jeg håber, I kan besvare. Sagen er, at jeg er gift med Karen nede fra Hvide Sande af, og hun er jo nok hvad mange vil kalde for en stuur kass. Altså… Hun er lidt buttet i det og så’n noget, men hun er sgu dejlig. Hun ønsker sig brændende noget frækt undertøj af den der type lingeri, og det kunne jeg nu også svært godt tænke mig, at hun havde noget af. Hun er en størrelse 52 og hvor dælen kan jeg købe lidt lækkert til hende? Jeg vil jo gerne have, hun ligner lidt pigerne her.

Jamen den email kunne vi ikke stå for, så kære Eskild:

Her kan du købe lingeri op til XXL

Vi har undersøgt markedet for lingeri, og de 2  bedste butikker med undertøj og lingeri af den frække slags i Danmark er faktisk på nettet. Den ene hedder Tempted by Night, og den anden hedder House of Lingerie. De sælger blandt meget andet også XXL lingeri, og du finder masser af skønne sager til piger med lidt kød på kroppen. For eksempel fandt vi denne her:

Faktisk har begge butikker et meget stort udvalg af alskens lækre sager i lingeri og de har også – og det her vil du kunne lide Eskild – BH op til skålstørrelse J (jow – den ER stor). Det, vi godt kan lide ved udvalget er, at det er super lækkert og sexet, og at der på ingen måde gås på kompromis med noget som helst, blot fordi der er tale om XXL.

Priserne er faktisk også i den lave ende, og vi tog et tjek på nettet efter anmeldelser af kvaliteten. Der er kun gode anmeldelser af butikkerne og af dens produkter – og faktisk er der også flere, der skriver om en virkeligt god kundeservice. Eskild – vi vil mene, at du roligt kan lægge dine indkøb der, og vi er sikre på, at Karen vil se fortryllende ud i det, du finder til hende.

Webshops med lingeri – også i XXL

Du finder de 2 webshops med lingeri og frækt undertøj her:

Luksuslingeri

https://houseoflingerie.com/da/ – Lingeri i alle størrelser

Scroll to Top