Børnesenge og juniorsenge

Alle nybagte forældre – og faktisk en del tid FØR den lille nye er der – kender til, at der skal købes ind i ganske omfattende mængder. Ikke mindst hvis der er tale om det første barn, hvor det er helt vildt, hvad der skal til. En af de lidt større udskrivninger for nye forældre er den helt nødvendige juniorseng – den lille nye skal jo ret hurtigt have sin egen seng at sove i. Og det er her – og igen senere – at der faktisk er penge at spare ved at købe online i stedet for i en detailbutik på strøget. Se bare her.

Seng til junior online

Prøv engang at se dette lille bitte udsnit af juniorsenge og børnesenge, vi har fundet på webshoppen hopogleg.dk:

Børnesenge

Det er altså uhyre vanskeligt at finde en juniorseng billigere, hvis det stadig skal være god kvalitet. Og det skal det jo! Hvad skal du se efter, når du skal købe en juniorseng?

  • Ingen skarpe kanter
  • Ingen risiko for splinter eller løs finer, der kan skade dit barn
  • Tremmebund – så madrassen kan ånde
  • Skal kunne gøres længere i takt med dit barns vækst
  • Ingen giftige stoffer i maling eller træ

Det lyder jo alt sammen banalt, men i disse tider med et hav af discountprodukter fra tredjeverdens lande, skal man faktisk være opmærksom på disse forhold.

Hvad så med børnesenge?

Egentlig gælder de samme forhold – men her skal du så også tage i betragtning, at en decideret børneseng skal kunne leve med dit barn, til det når teenageårene. Derfor skal du være forsigtig med, at den ikke bliver for “barnlig” i design og dekoration, for så ender du bare med at skulle købe endnu en seng, når junior når omkring de 9-10 år og absolut ikke har lyst til at signalere barnlighed 🙂

En hjemmeside og webshop som hopogleg.dk er et fremragende sted at købe diverse aktivt legetøj. Kvaliteten er i orden, og priserne afspejler de mange fordele, der er ved at handle online, og det er jo fordele, der kommer dig tilgode som forbruger.

Og helt ærligt: Hvem har ikke lyst til at spare bare lidt på den svulstige konto, der handler om indkøb til børn?

 

Scroll to Top