De bedste børnehaver

Et godt råd til dig/jer, der har små børn i København elle romegn: Tjek de private institutioner ud, der drives af firmaet Trygge Institutioner. Og når jeg siger det, skyldes det, at de kan noget ganske særligt i forhold til flertallet af de offentlige børnehaver og vuggestuer. Det gælder faktisk på flere fronter – men ikke mindst når det handler om bemanding er de bare bedre kørende end de offentlige af slagsen.  Og hvis det betyder noget for dig: Trygge Institutioner har overenskomster med både BUPL og FOA, så alle medarbejdere er under de samme betingelser som i det offentlige system – minimum.

Hvad er Trygge Institutioner?

Et godt sted at starte med at læse om dem er selvfølgelig deres egen hjemmeside: http://trygge.dk/

Men der er andre og udmærkede kilder til mere information om Trygge Institutioner – for eksempel kan du tjekke disse links: Artikel på Poem og beskrivelse på Linkfeed

Hvem står bag Trygge Institutioner?

Firmaet ejes af Tue Roth, der har en mission om at tilbyde det ekstra, der sikrer de små poder den bedst tænkelige start. Og sikrer deres forældre ro i maven med, at deres små guldklumper er godt og grundigt taget sig, mens de arbejder. Og det er præcist, hvad Trygge Institutioner gør!

Se blot, hvad der skrives på Facebook om Trygge Institutioner:

Hvad siger pressen?

Det er klart, at der er interesse fra aviserne og andre medier om noget, der er relativt ukendt i Danmark: Nemlig private børnehaver og vuggestuer. Og for eksempel har Berlingske skrevet om det tidligere i denne artikel.

Pressen har også dyrket de sædvanlige oppustede historier fra en venstrefløj, der stadig drømmer om socialisme og forhold som  i Venezuela og Cuba.

I starten var der ikke overenskomster mellem Trygge Institutioner og de nidkære fagforeninger, men det er der nu.

Er de private børnehaver gode, spørger mange. Og svaret er, at det er de fleste af dem! Trygge Institutioner driver 5 børnehaver i privat regi – den ene er faktisk en naturbørnehave. Og i lokalsamfundene i Region Hovedstaden, er der stor glæde og tilfredshed over det private alternativ, der ganske vist koster lidt mere – men leverer endnu mere.

For eksempel denne artikel fra Folkebladet om Trygge Institutioner, der på bedste vis illustrerer den modtagelse, de får i området.

Hvad siger du til private børnehaver og vuggestuer?

 

[irp posts=”10280″ name=”Børnesenge og juniorsenge”]
Scroll to Top