Bedste øjenlæger i Danmark?

Vi lever i en tid, hvor lægevidenskaben fortsat gør kvantespring, når det gælder behandling og operation for stadigt mere komplicerede lidelser. Sideløbende med den udvikling bliver plastikkirurgiske indgreb bedre, nemmere og hurtigere – ofte bygget på erafringer fra de mere “livsvigtige” indgreb, der foretages uden at være kosmetisk betingede. Og da vi fik spørgsmålet om, hvem der er de bedste øjenlæger i Danmark, var det en relativt let opgave at besvare det spørgsmål, da vi har personligt kendskab til flere nuværende og tidligere øjenlægepatienter.

Øjenhospitalet Danmark – ledende i Danmark

Intet andet sted i Danmark er der samlet en større mængde ekspertiser, end der er samlet på det private øjenhospital i Charlottenlund. I øvrigt er der heller ikke andre steder, der råder over så moderne og eminent udstyr, som disse øjenlæger gør det: https://ohd.dk/

Her udføres hver dag adskillige operationer, der spænder fra fuldstændigt ukomplicerede kosmetiske indgreb mod tunge øjenlåg til yderst komplicerede laseroperationer inde i selve øjet. Og nærmest dagligt kan disse øjenlæger notere sig endnu et reddet syn i logbogen.

Også mindre dramatiske bedrifter foregår. For eksempel operation mod det såkaldte gammelmandssyn – https://ohd.dk/multifokal/ – hvor multifokale linser indopereret kan fjerne behovet for briller fuldstændigt.

Tager vi et kig på Trustpilot, kan vi se, at det nok ikke er så “in” blandt øjenpatienter at anmelde, men ohd.dk har da tre anmeldelser, der alle har maksimum karakter: https://www.trustpilot.dk/review/ohd.dk

Hvem betaler for øjenlæge?

Det er et kompliceret område, da det frie sygehusvalg kan betyde, at du kan få dækket alle omkostninger på det private øjehospital ved synstruende behandlinger. Men som regel skal du forvente at skulle betale selv, hvis du da ikke har en syge/sundhedsforsikring, som det efterhånden er en overmåde god ide at have i dagens Danmark.

En stor fordel ved Øjenhospitalet Danmark er i øvrigt, at du her kan konsultere øjenlæger uden ventetid i modsætning til det offentlige system, der ofte har umanerligt og ubærligt lange ventetider.

Uanset hvad du måtte have behov for eller ønsker om vedr øjenkirurgi: Gør dig selv og dit syn den tjeneste at få en konsultation hos øjenlægerne i Charlottenlund, hvor der er så mange øjenlæger, at hvert eneste sub-speciale inden for øjne er dækket ind med virkelige eksperter.

En af de øjensygdomme, der kan skræmme mig fra vid og sans er grå stær: https://ohd.dk/gra-staer/

 

Scroll to Top