Kviklån til studerende

Så er studierne startet, og jeg overvejer allerede, om jeg skal tage et kviklån til studerende. Mine medstuderende har næsten alle fået job i diverse butikker, men nu døjer de med at følge med i skolen.

Så spørger jeg bare mig selv, er det så ikke bedre at optage et billig lån til studerende, så jeg kan gennemføre mine studier? Vil koster det penge i form af renter og afdrag, men hellere det end at droppe ud, tænker jeg bare.

Der er jo også en grund til, at det er muligt at få disse kviklån til studerende. Det er jo for at hjælpe os, så vi kan fokusere og bruge al vores tid på studierne. Tanken om at tage et kviklån skræmmer mig overhovedet ikke. Særligt ikke fordi at flere af dem er gratis og helt uden renter og gebyrer.

S.U. lån

Jeg ønsker faktisk ikke at tage et S.U., fordi hele ansøgningsprocessen er så omstændelig. Når endelig du har fået udfyldt alt det, der skal udfyldes, så kan du ellers sidde og vente i uger eller måneder på at blive godkendt.

I modsætning til et S.U. så får man svar på sit kviklån til studerende inden for sekunder. Det tager to minutter at udfylde låneformularen, og det tager 30 sekunder at få svar. Udbetalingen af kviklånet tager blot 30 minutter, og så kan jeg koncentrere mig om mine lektier derefter.

Det samme gælder et lån til studerende i banken (Danske Bank lån til studerende i mit tilfælde), her vil der også gå uger og måneder. Min bank vil i øvrigt også have, at jeg stiller sikkerhed for lånet, hvilket jeg ikke har mulighed for.

Fordele ved billig lån til studerende

Der er en lang række fordele ved at tage et billig lån til studerende. Jeg har listet en række af dem herunder:

  • Lån penge 18 år studerende
  • Kviklån til studerende uden at stille sikkerhed eller garanti
  • Udbetaling af lånet inden for minutter
  • Første forbrugslån til studerende er gratis, se her.
  • Fokuser 100% på dine studier

Denne låneside tilbyder kviklån og billige lån til studerende, og det bedste er, at jeg kan vente med at begynde afdragene til efter studietiden.

Scroll to Top