Hurtigste svar på låneansøgninger?

Kampen om lånerne er hård på nettet, og det er ikke kun renter og gebyrer, som de banker og udlånsfirmaer, der låner penge ud på nettet, kæmper med som våben til at tiltrække pengetørstige danskere. Den tid, der går far en låneansøgning er indsendt online, til ansøgeren har svar, er det nyeste våben. Og det ser ud til, at kampen også her bliver hård.

To af de store långivere melder nu ud med svartid på maksimalt 3 minutter! Ja – du læste rigtigt: Tre minutter fra du har indsendt din ansøgning om et lån, til du har svar retur. De to lånefirmaer, der har åbnet ballet er henholdsvis GE Money Bank og Ferratum, der begge lover et svar på en ansøgning om lån på maksimalt 3 minutter:

Danmarks hurtigste lån?

Ja – mon ikke det er? 3 minutter er ekstremt kort at vente, hvis du sammenligner det med ventetiden på svar fra din bank, hvis du spørger om et almindeligt banklån. Hvis du har spørgsmål eller erfaringer med disse hurtige lån, er du velkommen herunder!

Et andet virkelig godt sted for dig, der eftersøger på nettet efter hurtige penge, på denne hjemmeside.

Hvor hurtigt er et lån?

Når du vælger et af de mange lån fra trygt.dk, er svartiden ofte UNDER 30 sekunder – og udbetaling af penge sker samme dag. Nogle gange på ganske få minutter.

Er hurtige lån dyrere?

Nej, der er ingen ekstra omkostninger forbundet med de hurtige lån i forhold til almindelige kviklån.

Summary
Hvilket lån i Danmark er hurtigst at få?
Article Name
Hvilket lån i Danmark er hurtigst at få?
Description
Vi ser i denne artikel på, HVOR hurtigt det kan lade sig gøre at få et lån online. Og det er hurtigt - helt ned til 3 minuttes ventetid på svar på en låneansøgning.
Author
Scroll to Top