Hvem kan bygge en marina eller en båddok?

Danmark har jo som bekendt en meget lang kystlinje – og faktisk også ganske pænt med ferskvandssøer (ikke mindst omkring Silkeborg/Skanderborg). Dette forhold gør, at danskerne trods det ikke specielt egnede vejr er ganske ivrige sportssejlere. Det stiller jo visse krav, for nogen skal jo kunne levere de marinaer og bådanlæg, der nu engang skal til for at huse de mange både. Ofte er der ret stringente krav til styrken i disse anlæg, da vejret i Danmark kan blive endda særdeles barsk. Det er faktisk ikke kun vestkysten, der kan få enorm vind og meget høje bølger.

MEC Marine

Vi ser her nærmere på firmaet MEC Marine, der har til huse i Hejls i det sønderjyske. Firmaet tilbyder en meget omfattende service, der faktisk omhandler alt fra enkeltdele til projektering og opbygning af hele marinaer. Se her som eksempel:

KRANERFLYDEBROERY BOMMEBÅDVOGNE
STATIVERPLASTBROEREL OG MILJØUDSTYR

Det er jo et meget omfattende sortiment, ikke?

Mange danske marinaer har udstyr fra MEC

Der er bestemt ikke tale om uprøvede produkter her. Nogle af de største og mest kendte lystbådehavne i Danmark er vel forsynede med udstyr som portalkraner, miljøstationer og flydedokke med mere allerede. At der er gode og solide referencer er bestemt ikke uden betydning, da der jo her er tale om ganske store investeringer i udstyr. Det er også meget væsentligt, at de marinaer, der bygger nyt, tilføjer eller udskifter, kan regne med, at grejet holder og er gearet til det danske vejr og de forhold, der hersker her i landet.

Bådstativer er et godt eksempel på vigtigheden af kvalitet: Hvis noget svigter her, når en båd til måske adskillige millioner kroner er sat på land i et bådstativ, er følgerne ganske alvorlige. Udover risikoen for personskade er der jo også de enorme skader, der kan påløbe, hvis en sådan båd vælter ned fra stativet.

Vi kan kun anbefale en snak med MEC Marine, hvis du står i en situation, hvor du skal have udstyr til en maritim installation – de er morderligt flinke, og de ved, hvad de har med at gøre!

 

Summary
Bygning af marianer og bådebroer m.m.
Article Name
Bygning af marianer og bådebroer m.m.
Description
Hvem i Danmark kan bygge en bådebro og designe og projektere en hel marina om nødvendigt? Læs om hvad MEC Marine kan tilbyde.
Author
Scroll to Top