Hvad skal ses i London?

Jeg er i gang med at planlægge min efterårsferie og har tænkt på flere destinationer, men kommer hele tiden tilbage til London. Der er så mange ting at se og gøre, så London bliver ved med at vinde mit hjerte. Jeg har ikke været der, siden jeg var barn med mine forældre og har ikke nogen erindring om det. Min mand har været der som teenager, så vi synes begge, det kunne være spændende. Hvad er der så at se i London?Uanset om du er til historie, teater, mode eller hvad der nu tænder dig, har London noget at byde på.

Museer

British Museum betragtes som TOP-museet af de fleste. Det er gratis at besøge. Dog er der betaling for nogle særlige udstillinger.

Tower of London er bestemt også værd at besøge og har masser af historie. Det er relativt bekosteligt at besøge, og du kan støde på en del ventetid, men det skulle være det hele værd. Det koster cirka 235 kroner for en voksenbillet. Børn er cirka 100 kroner, og børn under 5 kommer ind gratis.

Buckingham Palace

Buckingham Palace er åben om sommeren. Her kan du se de 19 state rooms, hvor dronningen og familien holder fester og begivenheder for gæster. Du kan se malerier af Rembrandt og Rubens sammen med stilfuld engelsk og fransk møblement.

Noget helt andet at opleve er Portobello Road Market, som er beliggende i Notting Hill (også kendt fra Hugh Grants film af samme navn). Her finder du mere end 1000 boder med alt lige fra antikviteter, kunst, smykker, tøj og mad.

Piccadilly Circus er portalen til London West. Det bliver ofte sammenlignet med New Yorks Time Square. Her er der altid aktivitet, masser af mennesker, barer, restauranter og natteliv.

Jeg kunne blive ved med spændende aktiviteter og steder at se i London. Vi har besluttet os til at tage af sted, så nu skal vi blot have fundet et godt centralt hotel og billige flybilletter til London.

Scroll to Top