Hold tag og tagrender rene

Der er mange ting, en husejer eller en ejer af ejendomme skal huske på, og det er ofte ganske uoverskueligt at holde rede i, hvad der er vigtigt at gøre hvornår i forhold til vedligeholdelse, rengøring etc. For eksempel er der ikke så mange, der er opmærksomme nok på, at selv mindre utætheder i tagrender kan føre til helbredstruende svampeangreb i boligen. Vidste du det?

En dygtig viceværtsservice / ejendomsservice kan være svaret

Uanset om du sidder som parcelhusejer, ejer af en eller flere ejendomme eller med ansvaret for ejendomme, er det uden tvivl den nemmeste og på sigt mest omkostningseffektive løsning at entrere med et firma, der tilbyder ejendomsservice.

Husk blot, at det ikke skal være et hvilket som helst firma. Det er desværre en branche, hvor der er alt for mange fribyttere, der ikke reelt leverer den vare og service, de burde.

Vi tøver ikke med at give en anbefaling til et firma, der ikke blot håndterer regulær viceværtservice og ejendomsservice – men som også udfører for eksempel udskiftning og montering af tagrender, renser tagrender etc.:

Sjællands Ejendomsservice

Firmaet Sjællands Ejendomsservice har afdelinger i hhv. 2800 Lyngby og i 4733 Tappernøje. Her fra servicerer de hele Sjælland og naturligvis København med en vifte af services, der spænder ganske bredt:

Ejendomsservice København

Vicevært

Nye tagrender

Rensning af tagrender

Algebehandling af tag

Snerydning

Det er de hovedområder, de fremhæver på deres hjemmeside, og når man har læst de fremragende anbefalinger, de har fra deres kunder, er der ingen tvivl om, at de ved, hvad de har med at gøre.

Hvis du er interesseret i at få et tilbud fra Sjællands Ejendomsservice på en aftale eller enkeltstående opgave, ved vi, at de er nemme at tale med og ditto nemme at fange her:

Sjællands Ejendomsservice ApS

Ellehøjvej 12 B
2800 Lyngby (kun efter aftale)
Størlingevej 11, Størling
4733 Tappernøje (kontor / værksted)
Tlf:: 9110 0000

 

Scroll to Top