De bedste tekstiler

Det er ikke mange elementer til boligen, der formår at være moderne og attråværdige generation efter generation. Moden skifter jo, smagen skifter og så videre. Der findes et firma – et brand – der har formået og fortsat formår at være det mest eksklusive og ønskede, når det gælder en lang række boligtekstiler som håndklæder, viskestykker, duge og sengetøj. Det er dansk, det er kendt over store dele af verden og selv vores dronning elsker det. Kan du gætte, hvem det er?

Georg Jensen Damask

Det navn kender du med garanti godt. Georg Jensen er jo et verdenskendt brand, og når det gælder boligtekstiler, er det et brand, der er forbundet med høj kvalitet, evigt moderne design og lang levetid.

Nogle mennesker af den unge generation vil måske umiddelbart tænke “mormor”, når de hører “damask”, men det får hurtigt ende efter et besøg hos Georg Jensen Damask: http://www.damask.dk/

Hvis du har lyst, kan du her se et par eksempler på det helt eminente design, der kendetegner Georg Jensen i dag:

2015-05-13_15-48-51

2015-05-13_15-48-36
Lad os nu bare være enige om, at der ikke er meget “mormor” over det, ikke?

Håndklæder, viskestykker og sengetøj

Georg Jensen Damask er meget mere end duge – det er også noget af det absolut bedste og mest lækre sengetøj, der findes. Nå ja – viskestykker og håndklæder såmænd også. Kender du den der fornemmelse, når man tørrer sig med et håndklæde, der er blødt, lækkert og bare TØRRER med det samme? Sådan er de – håndklæderne fra Georg Jensen. Se for eksempel deres lækre badehåndklæder her.

Hvad med dig? Bruger du produkter fra Georg Jensen? Skriv en kommentar og lad os høre, hvad du synes!

Scroll to Top