Weekendophold for alle

Du har fortjent et weekend ophold - og her er de!

Ferie er én ting – weekendophold noget helt andet. De der små getaways giver energi til både arbejdet og i parforholdet – og med både skønne danske kroer, hoteller og europæiske storbyer indenfor rækkevidde er det nemt og billigt at komme afsted på et weekendophold. Og mangler du penge, kan et billigt kviklån være løsningen, så du kan komme på miniferie!

Lej et luksussommerhus for en gruppe

Rejs med Bravo - NU!

Annoncer for weekendophold

Snup et weekendophold

Weekendophold er billigt

Nå ja – det kan det være, hvis du gerne vil. Faktisk er det geniale ved et weekendophold, at det kan afvikles på alt lige fra en campingplads over en hyggelig kro til et luksushotel i en storby i Danmark eller et andet sted i verden.

Kroophold eller storbyferie?

For nogle er det et hyggeligt weekendophold på en typisk dansk kro med lige så typisk dansk mad, der er lykken, og for andre er det mere storbyens sus, der trækker. Måske kombineret med kulinariske oplevelser udover det sædvanlige.

Weekend i Danmark eller i udlandet

Med de efterhånden meget billige flyrejser til alle de europæiske storbyer, er et weekendophold i en af de store europæiske byer som Prag, Hamburg, Berlin, Budapest, Paris osv. absolut indenfor rækkevidde både prismæssigt og tidsmæssigt.

Herunder finder du en lang række informationer til dig, der vil afsted på et weekendophold, forlænget weekend eller miniferie i Danmark eller udenf0r landets grænser.