Weekendophold tilbud

Ferie er én ting - weekendophold noget helt andet. De der små getaways giver energi til både arbejdet og i parforholdet - og med både skønne danske kroer, hoteller og europæiske storbyer indenfor rækkevidde er det nemt og billigt at komme afsted på et weekendophold.

Weekendophold er billigt

Nå ja - det kan det være, hvis du gerne vil. Faktisk er det geniale ved et weekendophold, at det kan afvikles på alt lige fra en campingplads over en hyggelig kro til et luksushotel i en storby i Danmark eller et andet sted i verden.Kroophold eller storbyferie?

For nogle er det et hyggeligt weekendophold på en typisk dansk kro med lige så typisk dansk mad, der er lykken, og for andre er det mere storbyens sus, der trækker. Måske kombineret med kulinariske oplevelser udover det sædvanlige.

Weekend i Danmark eller i udlandet

Med de efterhånden meget billige flyrejser til alle de europæiske storbyer, er et weekendophold i en af de store europæiske byer som Prag, Hamburg, Berlin, Budapest, Paris osv. absolut indenfor rækkevidde både prismæssigt og tidsmæssigt.

Danmark er nummer 1

Hvis du er til et weekendophold udover det sædvanlige, er der et sted ude vestpå, der tilbyder det, jeg anser som nærmest perfekt: En unik kombination af forkælelse, uspoleret natur, gastronomi og oplevelser.

Ja - det er bestemt muligt at finde det hele ét og samme sted. Og stedet? Det er såmænd Esbjerg!

Se her: Weekendophold i Esbjerg

 

Billedet herover er fra ECH Park i Esbjerg, og jeg kan godt sige dig: Det er noget nær det perfekte sted at tage et weekendophold! Marsken, sort sol i efteråret, fantastisk mad, kropsforkælelse og så lige det, at der bare ER højere til himlen derude. Prøv det!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *