Falck Vejhjælp

FALCK Vejhjælp

FALCK kender vi alle – og størrelsen, kvaliteten og sikkerheden står ikke til diskussion. Regn trygt med FALCK – det er der hundredetusinder andre, der gør.

If Forsikring

If Forsikring

If Forsikring er kendt som et af de bedste og billigste forsikringsselskaber i Danmark! Her kan du købe forsikringer online og spare kassen! Lige nu: 20% rabat på forsikringer købt online! Vores varmeste anbefalinger af If Forsikring (vi bruger dem selv).

SOS Autohjælp

SOS Dansk Autohjælp

Få SOS Dansk Autohjælp far under 50 kroner pr. måned! Bestil online – og vælg lige det abonnement, der passer til dig og din familie. Nemmere kan det ikke være at få autohjælp og sikkerhed.

IF Forsikring

Vi anbefaler If Forsikring, da selskabet har de suverænt bedste forsikringer, god service og yderst rimelige præmier.

Bilforsikringer

Bilforsikring kan være både ansvar og kasko – eller kun ansvar.

Familieforsikring

IF Familieforsikring dækker blandt andet dit indbo, rejsegods, ansvar og retshjælp.

Forsikring handler om tillid og økonomi

Forsikringer er jo et lidt “underligt” produkt, for det er en vare, vi alle er nødt til at købe og samtidig håbe på, vi aldrig får brug for. Men når uheldet er ude, og der er brug for forsikringen, er det vigtigt, at alting bare fungerer. Ofte er der jo tale om meget alvorlige situationer med brand, tyveri eller trafikskader og personskader, og det sidste du har brug for, er at skulle kæmpe med erstatning og træge forsikringsselskaber.   Derfor er udvalget af forsikringer her ikke så stort – men det er til gengæld bundsolide, hæderlige og seriøse forsikringer, du kan regne med, når uheldet er ude. Og det er altså meget værd! Du kan altid får mere information om forsikringer og forsikringsselskaber hos brancheorganisationen: http://www.forsikringogpension.dk/Sider/forside.aspx